Liptai Claudiát eljegyezte a szerelme, Pataki Ádám

eljegyzés Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és Pataki Ádám kapcsolata közös kisfiuk születésével teljesedett ki, de még tudják fokozni, hiszen az esküvő hátravan. Eddig csak találgatni lehetett, hogy mikor kerül sor a menyegzőre, de most már bármikor megtörténhet, hiszen az eljegyzés megvolt!

Liptai Claudiának tényleg megvan mindene, amire valaha vágyott: boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat és gyerekek. Az esküvő szinte már nem is hiányzik, de azért arra is sort kerítenek hamarosan. Addig nem gondolkoztak a menyegzőn, míg a párja, Pataki Ádám el nem vált a volt feleségétől, de március közepén ez is megtörtént.

Liptai Claudiát eljegyezte Pataki Ádám Forrás: TV2

Attól kezdve mindenki csak azt találgatta, vajon mikor kerül sor a lánykérésre, és végre megtörtént. Pataki Ádám eljegyezte Claudiát, amit a műsorvezető örömmel jelentett be a Best magazinban. A nagy kérdést egy családi vakáción tette fel a cukrász, ahová a gyerekekkel és barátokkal mentek. A tengerparti helyszín megadta a romantikus hangulatot, Claudia pedig természetesen igent mondott!

Exek az édenben: Kiesett Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-kiesett-dia.htmlNorbi exének felbukkanásával már sejteni lehetett, hogy Dia nem sokáig marad a luxushotelben Balin. Addig-addig hisztizett, hogy a többiek hazaküldték. TV + SztárokOrigoEzért a lányért hagyta el családját Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-ezert-a-lanyert-hagyta-el-csaladjat-stohl-andras-szinesz.htmlEgy budai étterem kerthelyiségében fotózták le Stohl Andrást és új kedvesét. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoValóságshow-k és tehetségkutatók magyar sztárszerelmeihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-valosagshow-k-es-tehetsegkutatok-sztarszerelmei.htmlValamiért még mindig nem hiszünk a valóságshow-k és a tehetségkutatók színfalai mögött szövődött szerelmekben, pedig több magyar sztárpár példája is azt mutatja, működhet a dolog. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik a mai napig kitartanak egymás mellett! TV + Sztárok--Alicia Arden félmeztelenül kukázik az utcán: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-alicia-arden-nyilt-szinen-kukazik.htmlMegdöbbentő, hogy sztárok mit meg nem engednek maguknak. Ezúttal Alicia Arden verte ki a biztosítékot. TV + Sztárok--Íme a hazai valóságshow-k legdurvább szexjelenetei (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170427-ezek-a-hazai-televizio-legdurvabb-szexjelenetei.htmlAz elmúlt évek realityműsoraiban születtek olyan hosszabb és rövidebb távú szerelmek, melyeket egy egész ország nyomon követhetett lépésről lépésre. TV + Sztárok--Hajdú Péter bevallotta: mégis intim kapcsolatban volt Tornóczky Anitávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-hajdu-peter-bevallotta-hogy-intim-kapcsolatban-volt-tornoczy-anitaval.htmlEgy televíziós műsorban szólta el magát a sztárapuka. Most már teljesen egyértelmű, hogy mi volt Hajdú Péter és Tornóczky Anita között. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.