Boldog születésnapot Michelle Pfeiffer!

Forrás: InStyle Magazine, Yearbook Library, Getty Images -
Michelle Pfeiffer születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap ez a mai, és nem csak a szülinapos Uma Thurman életében.

Michelle Pfeiffer 1958. április 29-én látta meg a napvilágot, így ő is ma ünnepel. A Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akit háromszor jelölték Oscar-díjra, ma töltötte be 59. életévét.

Michelle Pfeiffer Forrás: InStyle Magazine, Yearbook Library, Getty Images

Három évtizedes karrierje során Michelle bebizonyította, hogy még mindig ugyanolyan szép és tehetséges, mint szexi macskaöltözetében a Batman Returns-ben, és mindig tudja, hogyan kell a legjobbat kihozni magából - írják róla. Michelle-nek foglalt helye van az 50 Legszebb ember között a People magazin listáján, hiszen legalább 4-szer szerepelt rajta. Lássuk hát a legszebb fotóit:

/1704/Miche201742813599

Michelle-t 1989-ben a legjobb női mellékszereplőnek jelölték a Veszedelmes viszonyokért. Ezt 1990-ben a legjobb női főszereplőnek való jelölés követte az Azok a csodálatos Baker fiúkért. 1993-ban szintén a legjobb női főszereplőnek jelölték A szeretet földjéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.