Brad Pitt és Sienna Miller kettesben romantikáztak

Forrás: Getty Images -
Brad Pitt Sienna Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt befejezte a szomorkodást! A szingli színész újra randizgat, ráadásul egy szőkeséggel: Sienna Millerrel romantikázott, és már nem is először!

Nem fog örülni Angelina Jolie, ha megtudja, nem is olyan nehéz elfelejteni őt. Brad Pitt néhány hónapnyi elvonulás után ugyanis újra visszatért, és már randizgat is. A sármos színész egy szőke szépséggel vacsorázgat, méghozzá nem mással, mint Sienna Millerrel.

Brad Pitt és Sienna Miller együtt vacsoráztak Forrás: Getty Images

Már a válás hírének kikerülése után is pedzegették, hogy a színész és a színésznő közelebbi kapcsolatba kerültek, ám akkor még nem volt erre fényképes bizonyíték. Azóta azonban egyre többször látják őket együtt, ahogy nemrég egy romantikus vacsorán is végigflörtölték az egész estét.

Végre! Megmutatta milliárdos pasiját Nagy Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-megmutatta-milliardos-pasijat-nagy-adri.htmlNagy Adri újra boldog, és végre megismerhetjük új szerelmét is. TV + Sztárok--Közös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Joy Corrigan után omladozik minden pasi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-joy-corrigan-az-uj-feltorekvo-modell.htmlŐ az a fiatal szépség, aki után egyre több férfi ácsingózik. Nem is csoda, hiszen minden képzeletet felülmúlóan szexi. TV + Sztárok--Anyukája öltöztette Debreczeni Zitát az esküvőjén - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-anyukaja-oltoztette-debreczeni-zitat-eskuvojen.htmlDebreczeni Zita és Gianni az esküvőjüket egy olasz síparadicsomban tartották, hegyek között, havas tájjal körülvéve mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükről minden részletet igyekeztek titokban tartani, de végül csak kitálaltak. Íme, még néhány fotó a házaspárról. TV + SztárokOrigoVV Cristofel az Exek az édenben Andikájával kavarthttp://www.life.hu/sztarok/20170502-vv-cristofellel-kavart-az-exek-az-edenben-andikajaval.htmlAz Exek az édenben Andikája bevallotta, hogy bizony egy celebbel is kavart korábban. TV + SztárokOrigoSzörnyű autóbalesetben vesztette életét Sonika Chauhan színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-szornyu-autobalesetben-vesztette-eletet-sonika-chauhan.htmlSonika Chauhan a barátjával utazott, amikor autójuk lesodródott az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A modell-színésznő belehalt sérüléseibe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.