Joy Corrigan után omladozik minden pasi: Fotó!

Forrás: Instagram -
modell szexi Joy Corrigan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő az a fiatal szépség, aki után egyre több férfi ácsingózik. Nem is csoda, hiszen minden képzeletet felülmúlóan szexi. 

Joy Corrigannak hívják azt a szőke fiatal nőt, akiről valószínűleg egyre többet fogunk hallani az idő múlásával, ugyanis különleges tehetségnek bizonyul.

A fiatal szőkeség minden férfi kedvence lett Forrás: Instagram

A Playboy magazin Miss Februárja nem rejti véka alá a szépségét, aminek a félmilliós követőtábora is örül az Instagram-oldalán. Joy fiatalkora ellenére szép eredményeket ér el, és láthatóan természetes könnyedséggel veszi az akadályokat.

So excited to be part of the @mochiswim family!! These suits are so and are finally out on the site!! #MeantToBeNoticed

Joy Corrigan (@joycorrigan) által megosztott bejegyzés,

Nincs is miért feszengenie, hiszen tökéletes alakjával mindenki tekintetét pillanatok alatt magára vonja.

Anyukája öltöztette Debreczeni Zitát esküvőjén - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-anyukaja-oltoztette-debreczeni-zitat-eskuvojen.htmlDebreczeni Zita és Gianni esküvőjüket egy olasz síparadicsomban tartották, hegyek között, havas tájjal körülvéve mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükről minden részletet igyekeztek titokban tartani, de végül csak kitálaltak. Íme, még néhány fotó a házaspárról. TV + SztárokOrigoVV Cristofel az Exek az Édenben Andikájával kavarthttp://www.life.hu/sztarok/20170502-vv-cristofellel-kavart-az-exek-az-edenben-andikajaval.htmlAz Exek az Édenben Andikája bevallotta, hogy bizony egy celebbel is kavart korábban.TV + SztárokOrigoSzörnyű autóbalesetben vesztette életét Sonika Chauhan színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-szornyu-autobalesetben-vesztette-eletet-sonika-chauhan.htmlSonika Chauhan a barátjával utazott, amikor autójuk lesodródott az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A modell-színésznő belehalt sérüléseibe. TV + SztárokOrigoLuxusautót kapott születésnapjára VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20170501-luxusautot-kapott-szuletesnapjara-vv-mici-valovilag-szereplo.htmlAzt nem tudni, kitől, de elképesztő ajándékot kapott születésnapjára VV Mici, a Való Világ legutóbbi szériájának nehézbombázója. TV + SztárokOrigoSzörnyű autóbalesetben vesztette életét Sonika Chauhan színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-szornyu-autobalesetben-vesztette-eletet-sonika-chauhan.htmlSonika Chauhan a barátjával utazott, amikor autójuk lesodródott az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A modell-színésznő belehalt sérüléseibe. TV + SztárokOrigoÖsszeomlott Torgyán József özvegye a gyásztólhttp://www.life.hu/sztarok/20170501-nem-tud-megkuzdeni-a-gyasszal-torgyan-jozsef-ozvegye-cseh-maria.htmlKerüli az embereket, összeroppant a gyásztól Cseh Mária, Torgyán József özvegye. Egy közös barátjuk mesélt erről a TV2 Tényeknek. TV + Sztárok--

A híres énekesnő még sosem volt ilyen szexi: Fotó!

A sztár egy újabb fotóval kápráztatta el a követőit az Instagram-oldalán. A fotó igen forróra sikeredett, hiszen úgy tűnik, mintha semmilyen fehérneműt sem viselne. A sejtelmes ruhában nagyon sokat mutat magából annak ellenére, hogy egyetlen intim területet sem látni pontosan. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.