Könyvet ír a híres magyar színésznő leszbikus szeretője

Forrás: Todd Pendu -
viaszbaba színésznő blog könyv leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 augusztusában borzolta fel a kedélyeket az a hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal. Nos, ez a lány kitálal, könyvet írt a történetükből, ami a 2017–18-as színházi évad kezdetén jelenik meg.

Az egyik legismertebb, több állami díjjal is kitüntetett színésznő titkos élettársi kapcsolatban élt egy nála jóval fiatalabb nővel. A művésznő kilétére azóta sem derült fény, de egykori szeretője könyvet ír arról, ami velük történt. A mű nyomtatott formában és online is olvasható lesz – írja a Blikk.

A lány és a színésznő szerelme a színház falai között bontakozott ki, a fiatal ugyanis színházi hallgató volt. Először csak barátok voltak, majd az érzéseik szerelemmé alakultak, amiből élettársi kapcsolat lett.

Könyvet ír a híres magyar színésznő leszbikus szeretője - Krencsey Hella: ViaszBaba Forrás: http://viaszbaba.blogspot.hu/

A szerző részletet is közöl a ViaszBaba című könyvből a blogján:

"Krencsey Hella: ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem

A Színésznő az ország egyik ismert, budapesti művésznője. A lány főiskolai hallgató, céltudatos, fiatal és gyönyörű. Kettejük sorsa a belvárosi színház falai között bontakozik ki; a kezdeti barátságból szerelem lesz, majd nyolc éven át tartó, szélsőséges és izgalmakkal teli kapcsolat, mely a színházi háttér es érdekkapcsolatok szövevényében, valamint a társadalom figyelő tekintete előtt zajlik, és igazi unikumnak számít a meghasonlott művészvilágban.

Létezhet ilyen mindent elsöprő szerelem, és ha igen, hogyan működik? Milyen ember valójában A Színésznő, és hogyan lehet a „színészi én"-t meghatározni? Milyen egy igazi, mai, pesti színház zárt, belső világa? Kik és hogyan mozgatják a szálakat, hogyan születnek a nagy döntések? Mi a kirakat és mi maga a produktum? Mi a szerepe a nézőnek ebben az egészben? Mi az, ami a függöny mögött zajlik? – és mindezt hogyan lehet a valósággal összeegyeztetni?

Nyolc évig voltam főszereplő ebben a történetben. Igaz történet - igazi dráma a színpadon és az életben egyaránt, katartikus fináléval."

Ganxsta Zolee a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató zsűrije leszhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-a-nagy-szin-pad-tehetsegmutato-zsurije-lesz-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee tehetségmutató zsűritag lesz, méghozzá a Nagy-Szín-Pad produkcióban. A rapper elmondta, imád verekedni, de ellenkező vélemény esetén sem fog nekitámadni zsűritársainak, de ha bántanák, megvédné magát. Kislányát pedig nem engedi az esti koncertekre, azt is elmondta őszintén, hogy miért.TV + SztárokOrigoZacher Gábor a fürdőszobában sem énekel, mégis zenekarokat értékelhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-zacher-gabor-a-furdoszobaban-sem-enekel-nagy-szin-pad-zsuri.htmlDr. Zacher Gábor ismét tehetségmutató zsűritagnak áll. A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató nyolc zenekarnak, illetve előadónak biztosít verseny lehetőséget, aminek a nyertese felléphet majd több fesztiválon, valamint a 2018-as Eurosonic Fesztiválon is. Hogy hogyan értékel majd, fia befolyásolja-e a döntésében, illetve mi a véleménye a hamarosan hazánkba érkező Marilyn Mansonról, a Life.hu-nak elmesélte. TV + SztárokOrigoObama jól szexelt és sokat drogozott - Kitálalt az egykori elnök exehttp://www.life.hu/sztarok/20170504-obama-jol-szexelt-es-drogozott-kitalalt-az-egykori-elnok-exe.htmlDavid Garrow könyvéből az előző amerikai elnök életének legpikánsabb részleteit ismerheti meg az olvasó. Az életrajzi regény legizgalmasabb része kétségkívül az, amikor Obama exe, az újságíró Genevieve Cook a szexuális életükről mesél. TV + SztárokA börtönben töltött időről mesélt VV Indiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-vv-indian-s-gyorgy-a-bortonben-toltott-idorol-meselt.htmlVV Indián fél évet volt börtönben, jelenleg házi őrizetben van. Még vár rá egy tárgyalás, és az is elképzelhető, hogy újra rács mögé ültetik. Az egykori valóságshow-hős a Blikknek adott interjút. TV + SztárokOrigoA 26 éves Vanessa Kirby Tom Cruise új szerelme - FOTÓhttp://www.life.hu/sztarok/20170502-a-26-eves-vanessa-kirby-tom-cruise-uj-szerelme.htmlTom Cruise és Katie Holmes 2012 nyarán váltak el. Azóta mindketten különösen figyeltek arra, hogy ne derüljön ki semmi a magánéletükről. TV + Sztárok--Exkluzív videó: Szexjátékteszt az Exek az édenben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170502-exkluziv-video-szexjatek-teszt-az-exek-az-edenben.htmlExek Berni, Exek Dia, Exek Franciska, Exek Zsuzsi, Exek Milán, Exek Norbi és Exek Tamás bekötött szemmel próbálják kitalálni, milyen szexjátékot is tartanak a kezükben. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.