Ganxsta Zolee a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató zsűrije lesz

Ganxsta Zolee Nagy-Szín-Pad tehetségmutató zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee tehetségmutató zsűritag lesz, méghozzá a Nagy-Szín-Pad produkcióban. A rapper elmondta, imád verekedni, de ellenkező vélemény esetén sem fog nekitámadni zsűritársainak, de ha bántanák, megvédné magát. Kislányát pedig nem engedi az esti koncertekre, azt is elmondta őszintén, hogy miért.

Zacher Gábor a fürdőszobában sem énekel, mégis zenekarokat értékelhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-zacher-gabor-a-furdoszobaban-sem-enekel-nagy-szin-pad-zsuri.htmlDr. Zacher Gábor ismét tehetségmutató zsűritagnak áll. A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató nyolc zenekarnak, illetve előadónak biztosít verseny lehetőséget, aminek a nyertese felléphet majd több fesztiválon, valamint a 2018-as Eurosonic Fesztiválon is. Hogy hogyan értékel majd, fia befolyásolja-e a döntésében, illetve mi a véleménye a hamarosan hazánkba érkező Marilyn Mansonról, a Life.hu-nak elmesélte. TV + SztárokOrigoII. Erzsébetnek mobilja és Facebook-oldala is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-erzsebet-kiralynonek-mobilja-es-facebook-oldala-is-van.htmlSosem gondoltuk volna, hogy a brit királynő ennyire halad a korral. Leesett az állunk! TV + Sztárok--Soma bevallotta - 17 fiúba volt egyszerre szerelmes - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170504-soma-bevallotta-hogy-tizenhet-fiuba-volt-egyszerre-szerelmes.htmlSoma Mamagésa a szerelemről beszélt egy televíziós reggeli műsorban, és azt is bevallotta, hogy volt idő, amikor egyszerre 17 fiút szeretett. TV + Sztárok--Pápai Joci egy haverja barátnőjét vette feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-papai-joci-haverja-baratnojet-vette-felesegul.html13 éve tartanak ki egymás mellett, de a kezdet nem voltak könnyű. Pápai Joci felesége ugyanis a zenész egyik barátjának volt a kedvese, amikor Joci már gyengéd érzelmeket táplált iránta.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoII. Erzsébet bejelentése: Fülöp herceg ősztől visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-visszavonul-fulop-herceg.htmlSürgős megbeszélést hívott össze II. Erzsébet, még a legtávolabbi szolgálókat is Londonba hívták. Eddig mindenki izgatottan és idegesen várta, hogy mi lesz a nagy bejelentés, de végre kiderült: Fülöp herceg visszavonul. TV + Sztárok--David Beckham megmutatta gusztustalan vacsoráját: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170504-ilyen-gusztustalansagokat-eszik-david-beckham.htmlDavid Beckham nemrég töltötte be 42. életévét, most pedig azt is megtudtuk, hogy milyen ünnepi vacsorával köszöntötte magát: ilyen gusztustalanságot már rég nem láttunk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.