Beyoncét kimeríti az ikerterhesség: rosszul néz ki

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ronald Martinez -
Beyoncé ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé ikreket vár férjétől, és bár nagyon boldogok a kicsik miatt, az énekesnő alig várja, hogy megszülessenek. Szörnyen kimeríti őt az ikerterhesség, nem is néz ki jól!

Beyoncé februárban egy gyönyörű fotósorozattal jelentette be terhességét, minden rajongója teljesen felvillanyozódott a hír hallatán. Sokan várták már a pillanatot, amikor Blue Ivy végre kistestvért kap, de arra senki nem gondolt, hogy egyből két baba érkezik majd a sztárcsaládba. Talán még maga Beyoncé sem volt felkészülve az ikerterhességre, mert egyre kimerültebbnek tűnik, és rengeteget stresszel a babák miatt.

Beyoncé az idő előrehaladtával egyre kimerültebb Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ronald Martinez

Ha teheti, mostanában nem is nagyon mutatkozik az énekesnő, hiszen – ahogy az ilyenkor normális – felszedett jó pár kilót. Nemrég azonban mégis kimozdult, méghozzá vásárolni indult. Még csak most kezdett bele az ikrek szobájának az előkészítésébe, és Blue Ivyval elindultak bútorokat keresni. Beyoncéról több lesifotó is készült, de egyiken sem fest valami jól: elképesztően kimerültnek tűnik, ami nem is csoda. Mégiscsak két gyermeket hord a szíve alatt! A fotókat itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.