Brad Pitt alkoholista volt: mindent bevallott

Forrás: GQ -
Brad Pitt alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie szeptemberben jelentették be a válást, a színész azóta nem adott interjút. A GQ magazinnak beszélt először az alkoholproblémáiról, és arról, hogy magának köszönhet minden rosszat.

Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatában egy repülőút hozta a végleges törést, mely alatt a színész alaposan felöntött a garatra. Ez volt az utolsó csepp a színésznőnek, ezek után visszafordíthatatlanul el akart válni Brad Pittől. A sztár a botrányok után magányba burkolózott, azóta most először adott interjút a GQ Magazinnak, melyben elmondta, jórészt magának köszönheti, hogy ide jutott.

Brad Pitt bevallotta, hogy alkoholista volt Forrás: GQ

Elárulta, családalapításkor a legtöbb káros szenvedélyéről lemondott, köztük a füvezésről, de az alkoholizálást folytatta. Ez egyre nagyobb problémákat okozott a házasságában, végül Angelina nem bírta tovább. Saját magát profi alkoholistának nevezte, aki

képes volt az asztal alá inni egy oroszt a vodkájával.

Ezen kívül érzelmileg is teljesen elvágta magát, de egy ponton rájött, hogy ez így nem mehet tovább. A színész fél éve egy kortyot sem ivott, terápiára is jár, hogy ez így is maradjon. A legfőbb célja, hogy jó kapcsolatban maradjon a gyermekeivel, és ezért mindenre hajlandó. Brad az elmúlt időt azzal töltötte, hogy szembenézzen hibáival, most pedig, ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, az alkotótevékenységekben talál vigaszt - írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.