II. Erzsébet sürgős megbeszélést hívott össze a palotában

Forrás: AFP -
palota II. Erzsébet brit királynő megbeszélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit összehívott a királynő egy rendkívüli megbeszélésre a palotában. Senki nem tudja, hogy miről van szó, annyi biztos, hogy rendkívül fontos dolgot kívánnak bejelenteni, mert a nem Londonban szolgáló személyzetnek is oda kellett utaznia.

II. Erzsébet királynő fontos bejelentésre készül, mivel sürgős találkozóra hívta össze az összes szolgálóját. Még azoknak is a palotába kell utazniuk, akik nem Londonban szolgálnak, ami azt sugallja, hogy a bejelenteni kívánt dolgok mindnyájuk életére hatással lesznek.

II. Erzsébet rendkívüli találkozót hívott össze Forrás: AFP

Egyelőre még senki nem tudja, és nem is sejti, hogy miért hívták őket össze. Még a legrégebb óta a királynőnek dolgozó emberek sem tudják, miről lehet szó, nem véletlen, hogy nagyon aggódnak.

Bár a teljes királyi háztartást érintő találkozók alkalmanként előfordulnak, a mostani rendkívül szokatlan,

mondta a Daily Mailnek
hiszen már betöltötte a 91. életévét

A börtönben töltött időről mesélt VV Indiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-vv-indian-s-gyorgy-a-bortonben-toltott-idorol-meselt.htmlVV Indián fél évet volt börtönben, jelenleg házi őrizetben van. Még vár rá egy tárgyalás, és az is elképzelhető, hogy újra rács mögé ültetik. Az egykori valóságshow-hős a Blikknek adott interjút.TV + SztárokOrigoRég elfeledett gyereksztárok - Emlékszel rájuk? http://www.life.hu/sztarok/20170503-sztarok-akik-gyerekkent-lettek-hiresek.htmlSztárok, akik gyerekként lettek híresek. De vajon hogy néznek ki ma, és merre sodorta őket az élet? TV + Sztárok--Exek Norbi Zsuzsira cserélte Diát? Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-exek-norbi-maga-sem-tudja-melyik-not-akarja.htmlExek Norbi váltig állítja, csak Zsuzsit szereti, de akkor mi van Diával? TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra Vietnámból posztolt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-ordog-nora-fotot-posztolt-vietnambol.htmlÖrdög Nóra és családja megérkezett Vietnámba. A nem mindennapi eseményről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit. TV + Sztárok--Apáti Bencét megcsalták és borzalmasan szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170503-apati-bencet-megcsaltak-es-szenvedett.htmlA legtöbb ember megtapasztalja, milyen borzalmas érzés, ha megcsalják, Apáti Bence sem úszta meg. Előtte azonban ő is félrelépett néha, de az a borzalmas élmény mindent megváltoztatott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÍgy lepték meg Hosszú Katinkát a szülinapján - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-ezzel-leptek-meg-hosszu-katinkat-a-szulinapjan.htmlEbből is látszik, hogy bizony Katinka nagyon sokak számára fontos. Különleges kedvességgel lepték meg a sportolónőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.