Sztárok, akiknek melegek a szülei: Amy Adamstől Jay-Zig

Forrás: AFP -
Jodie Foster Jay-Z meleg sztárok szülők Amy Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki igyekszik a magánéletét - vagy legalább annak egy részét - titokban tartani, ha közszereplővé válik, és még ennél is jobban ügyel a családja féltett titkaira. Hiába azonban a nagy akarás, előbb-utóbb kiderülnek azok a dolgok, amiket a leginkább el akarunk rejteni, például az egyik vagy a másik szülőnk homoszexualitását. Íme, azok a sztárok, akiknek anyukája vagy apukája valójában a saját neméhez vonzódott.

Amy Adams

Amy Adams Forrás: AFP

Amy Adams az olaszországi Vicenzában született, de szülei amerikaiak voltak. Édesapja szolgált ott katonaként, ami után a család visszatért az államokba. Még el sem kezdte a középiskolát a színésznő, amikor a szülei elváltak. Amy Adams és testvérei azonban nem az anyjuknál nevelkedtek a különválás után, hanem az apjuknál. Édesanyjuk egy teljesen új életet kezdett: testépítő lett, és egy nővel kötötte össze az életét.

Robert De Niro

Robert De Niro Forrás: AFP

Robert De Niro sokáig nem beszélt édesapjáról, valószínűleg a fájó emlékek miatt. A férfi elhagyta a családot, amikor a színész még kicsi volt, de előtte sem volt felhőtlen a kapcsolatuk. Robert De Niro szerint éppen azért, mert folyamatosan titkolta, hogy ki ő valójában, emiatt rengeteg feszültség volt a férfiban. Azután, hogy a szülők elváltak, az apa felvállalta másságát

Jodie Foster

Jodie Foster Forrás: Northfoto

Jodi Foster édesanyja talán sosem mondta ki szavakkal, hogy leszbikus, de nem is kellett. Egy nővel közösen nevelte fel a kislányt, akit a kis Jodie csak a nagynénikéjének nevezett. Érdekes fordulat, hogy 2013-ban maga Jodie Foster is bejelentette, a saját neméhez vonzódik, méghozzá Golden Globe-gálán, amikor életműdíjat kapott.

50 Cent

50 Cent Forrás: AFP

Nem volt egyszerű gyerekkora 50 Centnek, hiszen az anyja egyedül nevelte őt, apa nélkül. 15 éves volt, amikor megszületett a rapper, de nem nevelte sokáig. Amikor 50 Cent 8 éves volt, a nőt meggyilkolták, ezek után 50 Cent a nagyszüleihez került. A rapper elmondása szerint anyja leszbikus volt, ezen kívül kokainfüggő.

Jay-Z

Jay-Z Forrás: AFP

A rapper szülei általában nincsenek rivaldafényben, hiszen Jay-Z élete Beyoncéval sokkal érdekesebb főleg most, hogy nemsokára ikreik születnek. Ezért sem annyira köztudott, hogy a neves rapper édesanyja bizony a saját neméhez vonzódik, ráadásul hosszan tartó párkapcsolatban élt egy tanárnővel, Dianával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.