Sarka Kata a Miss World Hungary versenyről beszélt

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan képernyőre kerülő Miss World Hungary apropóján adott interjút Sarka Kata. Hajdú Péter válófélben lévő neje a magánéletéről nem, de a munkájáról annál szívesebben beszél.

"Gyermekként úgy képzeltem el magam, hogy van egy hatalmas irodám, ahol kiskosztümben ülök és szorgalmasan dolgozom. Sosem voltam az a hercegnő típus, aki elvárta, hogy mindent a lába elé rakjanak" - nyilatkozta Kata, és hozzátette, ő a mai napig nem szigorú üzletasszony, inkább szeret a kollégáival olyan kapcsolatot kialakítani, ahol nem érződik a főnök-beosztott viszony.

Természetesen azért is vállalom a felelősséget. Kicsit önostorozó típus vagyok. Ha valami kudarc ér, akkor pár napig még bennem van az önhibáztatás, és szívemre veszem a dolgot, de utána mindig újult erővel folytatom a munkát.

Forrás: facebook.com/kata.sarka

Kata tíz éve lett második a Miss Universe versenyen, a Blikk interjújában ezt is felidézi.

"Akkor persze még nem tudtam, hogy ennél több közöm is lesz hozzá, de megtapasztaltam egy szépségverseny minden részét: versenyzőként, segédszerkesztőként, szerkesztőként, sales munkatársként, majd tulajdonosként. Alulról építkezem, láttam minden buktatót, és tudom, min kell még a jövőben javítani. Minden évben megújulunk, idén például teljesen új lesz a díszlet és új műsorelemekkel jelentkezünk" - mondta el.

"Szerintem életre szóló törést nem okozhat egy ilyen verseny. Még ha nem is úgy sül el, ahogy az ember elvárja, akkor is olyan élményekre tehet szert, és olyan barátságokra, amik jó emlékekkel kísérik végig az életben. Fontos, hogy ne életműként tekintsenek erre az eredményre, hanem az életcélhoz vezető úton, egy apró lépés egyikeként" - vélekedik Kata, és hozzátette mindig elmondják a lányoknak, hogy szépségkirálynőhöz méltóan kell viselkedni. Érezniük kell azt, hogy mi megengedett, és mi nem. Hozzátette, ahogy ő, úgy a lányok is tudják, hogy kell lerázni egy pasit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.