Borzasztóan néz ki Adele, nagyon megöregedett

öregedés Adele születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele, Anglia leggazdagabb 30 év alatti énekesnője egyetlen nap alatt körülbelül 30 évet öregedett.

Adele május 5-én ünnepelte 29. születésnapját. Ennek apropóján egy vicces fotóval kedveskedett rajongóinak az Instán és a Facebookon: megmutatta, hogyan nézne ki nagymama korában. Az eredmény egyszerűen elképesztő, a sminkesi munka bravúros. Ha nem Adele posztolta volna a képet, rá sem jöttünk volna, hogy ő van rajta.


A fotóhoz mindössze ennyit fűzött hozzá: "Közel a harminchoz! Köszönöm a jókívánságokat, hamarosan találkozunk!"

A megélhetésért vetkőzött a 70-as évek magyar szexszimbóluma, Sáfár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20170507-a-megelhetesert-vetkozott-a-70-as-evek-magyar-szexszimboluma-safar-aniko.htmlSzinte alig van olyan korabeli magyar film, amiben ne bukkant volna fel Sáfár Anikó, a 70-es évek magyar szexszimbóluma. A rendezők és a nézők is imádták, amikor ledobta a textilt. TV + SztárokOrigoHázi őrizetben van VV Indiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170506-hazi-orizetben-van-vv-indian-egykori-valovilag-szereplo.htmlVV Indián arról beszélt, mit élt át a börtönben, ahol fél évig ült kábítószerrel való visszaélés miatt. Azt mondja, nincs szégyenérzete, amiért börtönviselt lett. Jelenleg házi őrizetben van. TV + SztárokOrigoSarka Kata a Miss World Hungary versenyről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170506-sarka-kata-a-miss-world-hungary-versenyrol.htmlA hamarosan képernyőre kerülő Miss World Hungary apropóján adott interjút Sarka Kata. Hajdú Péter válófélben lévő neje a magánéletéről nem, de a munkájáról annál szívesebben beszél. TV + SztárokOrigoLady Gaga ijesztő és felismerhetetlen legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170506-lady-gaga-ijeszto-es-felismerhetetlen.htmlHa nem Lady Gaga Instagram-oldalán találtuk volna az alábbi szelfit, rá nem jönnénk, hogy az énekesnő szerepel rajta. TV + Sztárok--Így kívánt sok boldogságot Sarka Katának Hajdú Péter: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170506-igy-kivant-sok-boldogsagot-sarka-katanak-hajdu-peter.htmlA műsorvezteő azt állítja, soha nem mondana rosszakat gyerekei édesanyjáról. TV + Sztárok--Öngyilkos lett a BBC rádiósztárjának kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170506-ongyilkos-lett-a-bbc-radiosztarjanak-kedvese-billy-yates.htmlOtthonában találtak rá Zoe Ball brit rádiós szerelmének a holttestére. A 40 éves Billy Yates régóta küzdött depresszióval. Ő talált rá párja felakasztott holttestére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.