Gáspár Bea 10 milliós nyereményét elviszi a NAV

Forrás: RTL Klub -
nyeremény Gáspár Győző A Konyhafőnök VIP vagyon NAV Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea nyerte meg a RTL Klub főzőműsorát A konyhafőnök VIP-et. A nyereményét azonban nem élvezhette, a 10 millióra máris rátenyerelt a NAV. Győzikét sikkasztással, csalással vádolják, a vagyon pedig Beával közös...

Hiába küzdött heteken keresztül Bea asszony a tévében a hatalmas nyereményért, az álmai szertefoszlottak. A 10 millió forintból fel akarta újítani a konyháját, blogot szeretett volna indítani és szakácskönyvet kiadni. Győzikét azonban időközben megvádolták adócsalással, a gyanú szerint több tízmillió forinttal károsította meg az államot.

Gáspár Bea nyereményét elveszi a NAV Forrás: RTL Klub

A Ripost napilap információi szerint a család számláit zárolták. Azt is, amire Gáspár Bea RTL-es nyereményét utalták. Bea ugyan nem gyanusított az ügyben, de mivel ők ketten férj és feleség, minden bevételük közös. Egy megkérdezett adószakértő szerint ez az eljárás törvényes törvényes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.