Madonna totál meztelenül pózol az Instagramon - Fotó!

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
fotó intim közösségi oldal Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került napvilágra a popdíváról. Azt azonban nem tudni, hogy milyen okból posztolt ki magáról ilyen intim képet.

Madonnától már megszokhattuk, hogy néha olyan dolgokat is bevállal, amiket mások sosem tennének. A örökifjú énekesnő keményen harcol az öregedés jeleivel, számtalan alkalommal feküdt már kés alá, de úgy tűnik a sok műtét megteszi a hatását: év elején egy 25 évvel fiatalabb férfival kapták lencsevégre.

Az árva gyermekek örökbefogadásáról is elhíresült sztár nemrég egy olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amit egyáltalán nem értünk. Nem visel rajta egyetlen ruhaneműt sem, viszont az nem derült ki, hogy a képet kinek szánta, és az sem, hogy mi célból került fel az Instagramra.

Ezzel a fotóval robbantotta fel a netet Madonna Forrás: Instagram

A fotót nézegetve az kiderül, hogy Madonna még mindig szuper alakkal rendelkezik, és lehet, hogy nem is volt más célja ezzel a felvétellel.

Celebek, akik meghíztak a sztárságuk alatt: Mariah Careytől Kelly Clarksonighttp://www.life.hu/sztarok/20170508-celebek-akik-meghiztak-a-sztarsaguk-alatt.htmlA hírességek élete nagyrészt a tökéletes megjelenésről szól, de vannak olyan sztárok, akik nem igazán törődnek ezzel. Míg mások az edzőteremben izzadnak, ők inkább betolnak egy pizzát. Persze ennek meg is van az eredménye, íme azok a sztárok, akik a szemünk előtt híztak meg. TV + SztárokOrigoBangó Margit elsírta magát a fellépésénhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-bango-margit-elpityeredett-a-fellepesen.htmlBangó Margit hatalmas titkot árult el a múltjából: nem is gondoltuk volna, hogy a mindig határozott énekesnő ilyen érzékeny. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán örökbefogadott kutyusa, Vackor még nem tud szelfiznihttp://www.life.hu/sztarok/20170509-bereczki-zoltan-kutyusa-meg-nem-tud-szelfizni.htmlBereczki Zoltán nem tudott ellenállni a menhelyi kutyusnak, így örökbe fogadta. Boldog pillanataikat meg is mutatná rajongóinak, de még a kutyus nem igazán tud szelfizni. TV + Sztárok--Erdei Zsolt ezért sírt A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-erdei-zsolt-sirt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlKifejezetten rossz nap volt a múlt vasárnap Erdei Zsolt számára. A bokszolót ugyanis nagyon megviselte az anyák napja, hiszen alig másfél éve vesztette el szeretett édesanyját, Gizellát, akinek ráadásul éppen aznap lett volna a névnapja is. A Nagy Duett közös produkciójában Madár nem tudta visszatartani a könnyeit, hiába próbálta őt partnere, Judy vigasztalni. TV + Sztárok--Lelepleződött Chris Rock komikus: Kerry Washington színésznővel csalta feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170508-chris-rock-komikus-kerry-washington-szinesznovel-csalta-feleseget.htmlChris Rock komikus 2007-ben viszonyt folytatta szépséges kolléganőkével, Kerry Washingtonnal. A kapcsolatot Rolling Stone magazin leplezte le Rock egyik fellépése alapján, amiben a férfi beismerte, hogy félrelépett. TV + Sztárok--Adócsalásért megbírságolták Javier Bardem színészthttp://www.life.hu/sztarok/20170508-adocsalasert-megbirsagoltak-javier-bardemet.htmlAdócsalás miatt 150 ezer euró bírság megfizetésére kötelezték hazájában, Spanyolországban Javier Bardem Oscar-díjas hollywoodi filmsztárt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.