Elhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsa

Forrás: Thinkstock -
édesanya halál Szellő Rózsa gyász Szellő István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsa. A televíziós szakember nevéhez rengeteg gyerekműsor fűződik, 27 éven át irányította a film- és meserovat munkáját. 74 évesen távozott.

Elhunyt Szellő Rózsa, Szellő István édesanyja. A televíziós szakember 74 évesen távozott az élők sorából, sok gyerekműsor fűződik a nevéhez. 27 éven át dolgozott a Magyar Televízió Gyermek, Ifjúsági és Oktatási Főszerkesztőségén, egészen 2001-ig.

Elhunyt Szellő Rózsa, Szellő István édesanyja Forrás: Thinkstock

Ő irányította a film- és meserovat munkáját, ide tartozott a többi között az Esti mese, de olyan legendás műsorok is, mint a Kuckó, valamint a Zsebtévé. Ezen kívül lektorálta a Pannónia Rajz és Filmstúdióban készült animációs sorozatokat és gondozta a külföldi filmsorozatok szinkronját. Összesen csaknem 2 millió percnyi műsor magyar változatának elkészítésében vett részt - írja az RTL Klub.

Horváth Évát és kisfiát hazaengedték a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-hazaengedtek-a-korhazbol-horvath-evat-es-kisfiat.htmlHorváth Éva anyák napjára talán a legszebb ajándékot kapta, amit lehetett. Akkor született meg első gyermeke, Kristóf, akit már haza is engedtek a kórházból. TV + SztárokOrigoKikotytogták Rúzsa Magdi eljegyzésének részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20170510-kikotytogtak-ruzsa-magdi-enekesno-eljegyzesenek-reszleteit.htmlAz énekesnő a Facebookon jelentette be az örömhírt, hogy kedvese megkérte a kezét. A vőlegénnyel közös fotót is posztolt. Most pedig az eljegyzés részleteire is fény derült. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Pataki Ádám közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170509-liptai-claudia-es-pataki-adam-kozos-fotot-tett-kozze.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám nagyon jól mutatnak együtt, ezt eddig is tudtuk, de jegyespárként először láthatunk róluk közös fotót. TV + SztárokOrigoÁbel Anita nem mindennapi titkot árult el magáról: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-igy-szolitjak-abel-anitat-a-klubban.htmlÁbel Anita olyan információt árult el élő adásban, amit talán nem szeretett volna egy országnak szétkürtölni, de már nem volt mit tenni: elszólta magát. TV + SztárokOrigoPápai Joci már Kijevben van - Rengeteg szeretetet kaphttp://www.life.hu/sztarok/20170509-papai-joci-rengeteg-kedvesseget-kap-kijevben.htmlPápai Joci már egy hete Kijevben tartózkodik, és elmondása szerint csupa pozitív élménnyel gazdagodott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCseke Katinka elsírta magát édesanyja üzenetétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170509-cseke-katinka-elsirta-magat-edesanyja-uzenete-miatt.htmlCseke Katinka mindig vidám, de ő sem bírta sírás nélkül édesanyja üzenetét hallani. A sztár megtudta, hogy anyja milyen anyának tarja őt, ettől érzékenyült el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.