Győzike az életéről, terveiről és családjáról nyilatkozott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike körül nagy a felfordulás mostanában, amiből már elege van. Azt tervezi, hogy visszavonul, de mint mondta, egy közszereplő nem cserélheti ki az agyát. Az elmúlt években rengeteg rossz történt vele, ezért csak boldogságra vágyik és erről könyvet is ír, illetve kötetet! 

Sokat olvasni Győzike ügyeiről, mostanában főként az adócsalási botrányáról. A showmannel sok minden történt az elmúlt években, amiről most őszintén nyilatkozott. A látszat ellenére nem felhőtlen az élete.

Győzike mindent elmondott életéről: szívesen kicserélné az agyát, de nem lehet Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

7 éve sajnos kőkeményen pánikbeteg vagyok, ami most van körülöttem, csak ráerősít.

Többször megemlíti, hogy szívesen visszavonulna a közszerepléstől, de már nem lehet. Kicserélné az agyát, de egy ismert ember, erre nem képes.

Győző arról is panaszkodott, hogy nincsenek igaz barátai. "Volt ilyen, de ő meg kikezdett Beával. Elmentem haknizni, ő pedig összeveszett a feleségével, ezért nálunk lakott. Nem hittem el Beának, pedig kikezdett vele. Kidobtam az életemből" - meséli Győző. Hozzáteszi, népszerű akart lenni, de az ismertség tönkretette a lelki világát.

A sohwman a barátság, szeretet és bizalom témáiról készül könyvet, illetve kötetet írni, számára mindhármat a családja képviseli.

Gáspár Győzőnek Bea a biztos pont, a kapcsolatukban sosem volt törés.

Győzikének Bea a biztos pont Fotó: TV2

Sosem hullámzott a kapcsolatunk, csak azért, mert kitalálta a főszerkesztő, és hullámoznia kellett.

A showman azt is sérelmezte, hogy az embereket sokkal jobban érdekli a kocsija, mint a lelki állapota,

és elárulta szerinte a Facebook mindenkit tönkretesz: családokat, kapcsolatokat, életeket.

Vigyázat, gyerekkel vagyok! - Schobert Norbinak tikkel a tokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170510-vigyazat-gyerekkel-vagyok-schobert-norbinak-tikkel-a-tokaja.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! címá másorban vendégeskedett Norbi és Lara. A kislány szerint az a legviccesebb apukájában, hogy tikkel a tokájával. TV + Sztárok--Sarka Kata kizárta a Magyarország Szépe egyik indulóját: Aimara férjezett volthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-sarka-kata-kizarta-a-magyarorszag-szepe-egyik-indulojat-ferjezett-volt.htmlSarka Kata most minden idejét szépségversenye rendezésével tölti, és már be is mutatta az induló lányokat. Egyikükkel azonban kellemetlen szituációba került, melynek végén ki kellett zárni a versenyzőt, ugyanis az induló férjezett! TV + SztárokOrigoElhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsahttp://www.life.hu/sztarok/20170510-elhunyt-szello-istvan-edesanyja-szello-rozsa.htmlElhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsa. A televíziós szakember nevéhez rengeteg gyerekműsor fűződik, 27 éven át irányította a film- és meserovat munkáját. 74 évesen távozott. TV + SztárokThinkstockExek az édenben: Dia levele féltékenységi rohamot szülthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-exek-az-edenben-dia-levele-feltekenysegi-rohamot-szult.htmlSenki sem számított arra, hogy az elsőként távozó lány, Dia, levelet küld a villába Norbinak, az azonban ezek után borítékolható volt, hogy a fiú exe, és játékbeli párja ezen kiakad. Így is lett. TV + SztárokOrigoKikotyogták Rúzsa Magdi eljegyzésének részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20170510-kikotytogtak-ruzsa-magdi-enekesno-eljegyzesenek-reszleteit.htmlAz énekesnő a Facebookon jelentette be az örömhírt, hogy kedvese megkérte a kezét. A vőlegénnyel közös fotót is posztolt. Most pedig az eljegyzés részleteire is fény derült. TV + Sztárok--Gáspár Bea bankszámláját is zárolta a NAVhttp://www.life.hu/sztarok/20170510-gaspar-bea-bankszamlajat-is-zarolta-a-nav-nem-koltheti-konyhafonokos-nyeremenyet.htmlBár megnyerte A Konyhafőnököt Gáspár Bea, a pénzt, ami a győzelemmel jár egyelőre nem használhatja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.