Istenes Bence közös képpel köszöntötte fel Csobot Adélt - Fotó!

kép Csobot Adél Istenes Bence születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence, mivel távol van a családjától, csak az interneten keresztül tudta felköszönteni gyermeke édesanyját: így üdvözölte Csobot Adélt születésnapja alkalmából.

Nagyban forgatja a Survivort Istenes Bence, még sokáig nagyon távol lesz a családjától, így sok mindenről lemarad. Persze nem olyan rossz neki a Fülöp-szigeteken, de bizonyára vannak olyan események, amiket szívesen töltene inkább velük, mint a tengerparton. Ilyen például Csobot Adél születésnapja.

Istenes Bence fényképpel köszöntötte Csobot Adél Forrás: Istenes Bence / Facebook
Házasság első látásra: Doma válna, ha dönteni kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20170510-hazassag-elso-latasra-doma-valna-ha-donteni-kellene.htmlA Házasság első látásra műsorban a megismert négy pár között egy volt, akiknél lehetett némi remény, hogy - egy ideig legalábbis - együtt maradnak. Ám amíg az esküvőn és a nászúton cukiskodtak, a hétköznapokban nehezen tudnak együtt működni. Ráadásul van más baj is: Adri nem fekszik le Domával. TV + SztárokOrigoGyőzike az életéről, terveiről és családjáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-gyozike-az-eleterol-nyilatkozott.htmlGyőzike körül nagy a felfordulás mostanában, amiből már elege van. Azt tervezi, hogy visszavonul, de mint mondta, egy közszereplő nem cserélheti ki az agyát. Az elmúlt években rengeteg rossz történt vele, ezért csak boldogságra vágyik és erről könyvet is ír, illetve kötetet! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVigyázat, gyerekkel vagyok! - Schobert Norbinak tikkel a tokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170510-vigyazat-gyerekkel-vagyok-schobert-norbinak-tikkel-a-tokaja.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! címá másorban vendégeskedett Norbi és Lara. A kislány szerint az a legviccesebb apukájában, hogy tikkel a tokájával, folyton ezen röhögnek otthon. TV + Sztárok--Sarka Kata kizárta a Magyarország Szépe egyik indulóját: Aimara férjezett volthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-sarka-kata-kizarta-a-magyarorszag-szepe-egyik-indulojat-ferjezett-volt.htmlSarka Kata most minden idejét szépségversenye rendezésével tölti, és már be is mutatta az induló lányokat. Egyikükkel azonban kellemetlen szituációba került, melynek végén ki kellett zárni a versenyzőt, ugyanis az induló férjezett! TV + SztárokOrigoElhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsahttp://www.life.hu/sztarok/20170510-elhunyt-szello-istvan-edesanyja-szello-rozsa.htmlElhunyt Szellő István édesanyja, Szellő Rózsa. A televíziós szakember nevéhez rengeteg gyerekműsor fűződik, 27 éven át irányította a film- és meserovat munkáját. 74 évesen távozott. TV + SztárokThinkstockKikotyogták Rúzsa Magdi eljegyzésének részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20170510-kikotytogtak-ruzsa-magdi-enekesno-eljegyzesenek-reszleteit.htmlAz énekesnő a Facebookon jelentette be az örömhírt, hogy kedvese megkérte a kezét. A vőlegénnyel közös fotót is posztolt. Most pedig az eljegyzés részleteire is fény derült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.