Sarka Kata utazás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. 

Kata elárulta, hogy nemrég felkeresett egy asztrológust. A fiatal üzletasszony arra volt kíváncsi, hogy lehet-e még az életben teljes családja, hiszen állítása szerint már lezárta a múltat, és bizakodva várja a jövőt.

Az szakembernél töltött idő nagyon tanulságos volt Kata számára, hiszen korábban egyetlen egy alkalommal kérte szakember segítségét: amikor a házassága válságba került Hajdú Péterrel. Akkor azt tanácsolták a 30 éves nőnek, hogy gondolatban öntse ki a szívét annak a személynek, akivel szemben problémái vannak, majd kérje meg, hogy távozzon az életéből.

Sarka Kata megtanulta elengedni a fájdalmait és azt is, hogy a megérzéseire hallgatni kell Forrás: facebook.com/kata.sarka

"Akkor tanultam meg elengedni azokat a fájdalmakat, amiket hurcoltam" - mondta a kétgyermekes anya, aki azóta is gyakran alkalmazza ezt a technikát, és azt is megtanulta, hogy a megérzéseire mindig hallgatni kell.

Korábban Hajdú elhatározta, hogy feleségével elutaznak New Yorkba, és bár Kata nagyon szereti azt a várost, akkor úgy érezte, valamiért nem szabad odamenniük. Kérlelte egykori párját hogy maradjanak, sokat vitatkoztak ezen, de Péter hajthatatlan volt, menni akart.

„Zokogva köszöntem el a gyerekektől, egész éjjel sírtam, persze látványosan. Peti reggelre feladta és nem utaztunk el. Hiszem, ha akkor felülünk a repülőre, történt volna velünk valami" - írta meg a hot!Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.