Elvitték a rendőrök Rákóczi Ferit - Videó!

Forrás: BENCE BARSONY -
Rákóczi Ferenc rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korán reggel rendőrök érkeztek a Rádió 1 stúdiójába, és elvitték Rákóczi Ferit. Erről természetesen videó is készült, később pedig az is kiderült, hogy vajon mit követett el a rádiós.

Rákóczi Ferit borzalmas meglepetés érte korán reggel, ugyanis rendőrök mentek érte a Rádió 1 stúdiójába. Egy ilyen incidens senkinek nem volna kellemes, de a rádiósnak még rosszabb, hiszen élő adásból kellett felállnia, és elmennie a hatóság embereivel.

Elvitték a rendőrök Rákóczi Ferit Forrás: BENCE BARSONY

Erről videó is készült, amit persze meg is osztottak a Reggeli Show Facebook-oldalán, így minden rajongó tanúja lehetett Rákóczi Feri előállításának.

Persze nem kell aggódni, Feri nem követett el semmilyen bűntényt, nem azért vitték el a rendőrök, mert vaj van a füle mögött. Ez csak egy kellemes meglepetés a rádiósnak Sebestyén Balázstól születésnapja alkalmából. Még egy intelligens kamerát is kapott ajándékba.

Pápai Joci életében hamarosan új korszak kezdődikhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-papai-joci-eleteben-uj-korszak-kezdodik.htmlMegingathatatlan Pápai Joci és feleségének kapcsolata, mindig mindenben egymás mellett állnak. A kezdeti nehézségen is együtt verekedtek át, és hamarosan azonban új korszak kezdődik az életükben. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsobot Adélnak nagyon hiányzik Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20170511-csobot-adelnak-hianyzik-istenes-bence.htmlIstenes Bence éppen a Survivor forgatásával van elfoglalva, így távol a családjától, a Fülöp-szigeteken tölti a mindennapjait. Csobot Adélnak és a kis Nátánnak is nagyon hiányzik már, várják, hogy visszatérjen.TV + Sztárok--Exek az Édenben: majdnem összeverekedett Norbi és Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170511-exek-az-edenben-majdnem-osszeverekedett-ket-jatekos.htmlHiába vannak édeni körülmények között, a hangulat korántsem olyan idilli, mint amilyen a helyszín. Exek Norbi és Exek Tamás barátsága véget ért, helyette majdnem nekimentek egymásnak, amiért ugye kizárás jár. TV + SztárokOrigoSarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-sarka-kata-tudta-hogy-nem-szabad-elutazniuk.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra a vietnámi időjárással küzd: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-ordog-nora-az-idojarastol-szenved-vietnamban.htmlÖrdög Nóra új posztjából kiderült: elég durva a helyzet Vietnámban. TV + Sztárok--Klapka György lánya nem tudta, hogy apja tartozik Nyertes Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-klapka-gyorgy-lanya-nem-tudta-hogy-apja-tartozik-nyertes-zsuzsanak.htmlNyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét. TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.