Steven Tyler nem néz ki 69 évesnek - Fotó!

Aerosmith fotó Steven Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss fotó látott napvilágot az Aerosmith együttes énekeséről, Steven Tylerről. Az rocklegenda jól tartja magát, pedig mindjárt 70 éves lesz. 

Steven Tyler ikonikus rockzenész, akiért egy világ rajong, még a férfiak is. A 69 éves sztár pedig ennek megfelelően csupa olyan dolgot tett az életében, amit egy rocksztártól elvárunk.

60 felett még simán eljegyezte fiatal kedvesét, Erin Bradyt. Ráadásul nem aprózta el, mert karácsonykor kérte meg a kedvese kezét, a gyűrűt pedig egy neves ékszertervezővel készíttette.

Nem sokkal ezután Tyler szintén terítékre került, de ezúttal azért, mert közszemlére tette a löttyedt mellét. Viszont a frissen napvilágra került fotóján nagyon jól néz ki, egyáltalán nem látszik rajta, hogy lassan betölti a 70. életévét.

Így néz ki ma a 69 éves énekes Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Neer

Előfordulhat, hogy a sorra érkező unokák fiatalítják meg a bolondos énekest, pedig sokan aggódtak miatta mikor néhány éve bevallotta: „drogos vagyok és alkoholista”.

Csobot Adélnak nagyon hiányzik Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20170511-csobot-adelnak-hianyzik-istenes-bence.htmlIstenes Bence éppen a Survivor forgatásával van elfoglalva, így távol a családjától, a Fülöp-szigeteken tölti a mindennapjait. Csobot Adélnak és a kis Nátánnak is nagyon hiányzik már, várják, hogy visszatérjen.TV + Sztárok--Sarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-sarka-kata-tudta-hogy-nem-szabad-elutazniuk.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra a vietnámi időjárással küzd: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-ordog-nora-az-idojarastol-szenved-vietnamban.htmlÖrdög Nóra új posztjából kiderült: elég durva a helyzet Vietnámban. TV + Sztárok--Exek az Édenben: majdnem összeverekedett Norbi és Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170511-exek-az-edenben-majdnem-osszeverekedett-ket-jatekos.htmlHiába vannak édeni körülmények között, a hangulat korántsem olyan idilli, mint amilyen a helyszín. Exek Norbi és Exek Tamás barátsága véget ért, helyette majdnem nekimentek egymásnak, amiért ugye kizárás jár. TV + SztárokOrigoKlapka György lánya nem tudta, hogy apja tartozik Nyertes Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-klapka-gyorgy-lanya-nem-tudta-hogy-apja-tartozik-nyertes-zsuzsanak.htmlNyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét. TV + SztárokMTICicciolinát első fokon 1 év börtönre ítélte a bíróság biztosítási csalás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-cicciolinat-elso-fokon-1-ev-bortonre-iteltek.htmlCicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.