Sarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniuk

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata utazás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be.

Kata elárulta, hogy nemrég felkeresett egy asztrológust. A fiatal üzletasszony arra volt kíváncsi, hogy lehet-e még az életben teljes családja, hiszen állítása szerint már lezárta a múltat, és bizakodva várja a jövőt.

Az szakembernél töltött idő nagyon tanulságos volt Kata számára, hiszen korábban egyetlenegy alkalommal kérte szakember segítségét: amikor a házassága válságba került Hajdú Péterrel. Akkor azt tanácsolták a 30 éves nőnek, hogy gondolatban öntse ki a szívét annak az embernek, akivel szemben problémái vannak, majd kérje meg, hogy távozzon az életéből.

Sarka Kata sírva könyörgött egykori párjának, mert rossz megérzése volt Forrás: facebook.com/kata.sarka

"Akkor tanultam meg elengedni azokat a fájdalmakat, amiket hurcoltam" - mondta a kétgyermekes anya, aki azóta is gyakran alkalmazza ezt a technikát, és azt is megtanulta, hogy a megérzéseire mindig hallgatni kell.

Korábban Hajdú elhatározta, hogy feleségével elutaznak New Yorkba, és bár Kata nagyon szereti azt a várost, akkor úgy érezte, valamiért nem szabad odamenniük. Kérlelte egykori párját, hogy maradjanak, sokat vitatkoztak ezen, de Péter hajthatatlan volt, menni akart.

„Zokogva köszöntem el a gyerekektől, egész éjjel sírtam, persze látványosan. Peti reggelre feladta, és nem utaztunk el. Hiszem, ha akkor felülünk a repülőre, történt volna velünk valami" - nyilatkozta Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.