Hujber Feri több ország vezetőjének is beszólt

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc bolond francia elnök beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri mostanság egyre több furcsaságot csinál. Bátor és vakmerő, de vajon a fejében minden rendben van? 

Legutóbb Feri hülyére vette a fél világot (vagy legalábbis szeretnénk azt hinni), amikor élő adásban azt állította, hogy Jézus valójában csak egy színész volt. Ezen a kijelentésén többen is meghökkentek, többek között Pachmann Péter, aki köztudottan arról híres, hogy jól kezeli a váratlan helyzeteket. Ezúttal viszont ő is csak értetlenül állt a történések előtt.

Hujber Feri ezúttal nem Jézus létezését kérdőjelezte meg, inkább neki ment egy csomó ország vezetőjének Fotó: Szabó Balázs - Origo

Mostanra kicsit lecsillapodtak a kedélyek, ezért a többgyermekes édesapa úgy döntött, hogy ismét felkavarja az álló vizet. Most azonban nem Jézust vette támadásba, hanem államfőket, kancellárokat, országok vezetőit.

A posztját közel 250 ember kedvelte és rengeteg hozzászólás is érkezett, láthatóan sokakat érdekel ez a téma. Vajon mi lesz Hujber következő húzása?

Sztárok akik színpadon, forgatás közben veszítették életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170511-sztarok-akik-forgatas-kozben-veszitettek-eletuket.htmlSajnos rengeteg olyan hírességről tudunk, akiket munka közben ért utol a halál. Volt aki balesetet szenvedett, olyan is, akit meggyilkoltak, de hirtelen rosszullét is okozott már tragikus végkifejletet. TV + Sztárok--Steven Tyler nem néz ki 69 évesnek - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-jol-tartja-magat-steve-tyler.htmlFriss fotó látott napvilágot az Aerosmith együttes énekeséről, Steven Tylerről. Az rocklegenda jól tartja magát, pedig mindjárt 70 éves lesz. TV + Sztárok--Sarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-sarka-kata-tudta-hogy-nem-szabad-elutazniuk.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra a vietnami időjárással küzd - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-ordog-nora-az-idojarastol-szenved-vietnamban.htmlÖrdög Nóra új posztjából kiderült: elég durva a helyzet Vietnamban. TV + Sztárok--Gwyneth Paltrow szemüveges lett: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-gwyneth-paltrow-szemuveget-hord.htmlNem mindennapi fotó került fel a híres színésznő közösségi oldalára. A sztár egy fekete keretes szemüvegben vigyorog. TV + Sztárok--Veres Mónika keményen edz - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-igy-edzi-magat-veres-monika.htmlVeres Mónika, azaz Nika teljes erőbedobással állt neki a testedzésnek, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát: közösségi oldalán mutatott fotót a rajongóinak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.