Kiakadtak a rajongók Cicciolina börtönbüntetése miatt

Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis -
börtönbüntetés rajongók Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték. Az egykori pornós a közösségi oldalán reagált a rajongók üzenetire.

„Elképesztő ez az igazságtalan ítélet, még jó, hogy fellebbezhetünk. Ludwig fiam azt kérdezte, hogy anya, ugye ez csak egy rossz vicc" - írta Staller Ilona a rajongóinak.

Cicciolina rajongói teljesen kiakadtak Forrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis


Staller Ilona fia nem érti, hogyan ítélhették el az anyját, amikor az 2011-ben egy kutyatámadás miatt adta be kártárítési igényét. Cicciolina három hónapra munkaképtelenné vált a támadás következtében, de kiderült, hogy az az orvos nem tagja a kamarának, amelyik kiadta az erről szóló igazolásokat. Ez pedig biztosítási csalásnak minősül. A biztosító perelt és nyert is, Staller Ilonát első fokon egy év börtönre ítélték.

Ilona és harmadik férje, a negyven éves sztárügyvéd, Luca di Carlo fellebeznek az ítélet ellen, ami az asszony rajongóit is teljesen kiakasztotta. Rengetegen írtak Husikának a közösségi oldalán. Volt olyan követő, aki szerint Olaszország egy banánköztársaság, más szerint Cicciolina egy ikon, aki nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele, és az eljárás egyáltalán nem fair.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.