Ördög Nóra ismét az ázsiai időjárással küzd

Forrás: Instagram/ordognora -
Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és családja remekül érzi magát Ázsiában, ahol Vietnám után most Laoszt is felfedezhetik. A műsorvezető folyamatosan tájákoztatja a rajongóit, és nem csak a boldog, de a kellemetlen pillanatokat is bemutatja.

Nóri korábban is posztolt olyan képet, ahol a vietnámi időjárással küzd, majd pedig egy olyat is, ahol csúnyán leégett a napon. Most úgy tűnik, a laoszi időjárás sem kíméli a TV2 Ázsia Expressz című műsorának a stábját:

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal később azért megjött a napsütés is:

És már ki is sütött a nap☀️☀️☀️ #csodálatosezahely #nowords #laoszbanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsi vagy, hogy érzi magát Ázsiában Nóri kisebbik fia, Vencel? Nézd meg róla korábbi összeállításunkat!

Ördög Nóra a vietnami időjárással küzd - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170511-ordog-nora-az-idojarastol-szenved-vietnamban.htmlÖrdög Nóra új posztjából kiderült: elég durva a helyzet Vietnamban. TV + Sztárok--Ördög Nóra nagyon leégett Ázsiában - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170509-ordog-nora-leegett-azsiaban.htmlÖrdög Nóra a családjával jelenleg Ázsiában van, ahol – ellentétben az itthoni időjárással – verőfényes a napsütés. Ez meg is látszik Nóri bőrén, rögtön kipirult! TV + Sztárok--Ördög Nóra pár dologtól sokkot kapott Vietnámbanhttp://www.life.hu/csalad/20170506-ordog-nora-vietnamban.htmlMint azt korábban megírtuk, Nánási Mici már otthonosan mozog Vietnámban, vannak azonban dolgok, amiktől Ördög Nóra sokkot kap. Család--Bébiszittert is vitt Ázsiába Ördög Nórahttp://www.life.hu/csalad/20170504-ordog-nora-bebiszittert-is-vitt-azsiaba.htmlÖrdög Nóra minden kívánságát teljesítette a TV2, hogy a legnagyobb kényelemben vezethesse az új valóságshow-t, amit Ázsiában forgatnak. Család--Ördög Nóra Vietnamból posztolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-ordog-nora-fotot-posztolt-vietnambol.htmlÖrdög Nóra és családja megérkezett Vietnamba. A nem mindennapi eseményről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit. TV + Sztárok--Szinte minden hétköznap este képernyőn lesz Ördög Nórahttp://www.origo.hu/teve/20170503-a-jovo-hettol-hetente-negyszer-lesz-kepernyon-ordog-nora-musora-a-tv2-n.htmlA jövő héttől hetente négyszer lesz képernyőn Ördög Nóra műsora. Tévé--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.