Oszter Sándor feleségének nincs jogsija: biciklivel jár

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
ittas vezetés Failoni Donatella bicikli Oszter Sándor jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ittas vezetés miatt vették el Oszter Sándor feleségétől, Failoni Donatellától a jogosítványát, így egy jó darabig nem ülhet autóba. Helyette bicikliznie kell, és hogy gyorsan tudjon közlekedni, kapott a férjétől egy elektromos kerékpárt.

Ittasan okozott balesetet Failoni Donatella, Oszter Sándor felesége. Ezt ő is beismerte, de állítása szerint csak egyetlen pohárral ivott. Ennek ellenére természetesen bevonták a jogosítványát, így egy jó darabig nem vezethet. Valamivel viszont neki is közlekednie kell, ha gyorsan a dolgai végére akar élni, így biciklire pattant.

Oszter Sándor felesége Failoni Donatella elektromos biciklivel jár Forrás: Facebook/Failoni Donatella

"Pár napja kaptam a férjemtől ezt az elektromos biciklit. Jól néz ki és nagyon praktikus. Biciklizni imádok, de a hegyre felfele, pláne bevásárlás után nehéz feltekerni, ezért is lett ez a járgány. Még félek tőle egy kicsit, de hamar megszokom majd" - mondta a Blikknek a zongoraművész, aki sok segítséget kap a helyiektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.