ByeAlex elmondta véleményét az új mentorról, Radics Gigiről

mentor ByeAlex Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy ki lesz Tóth Gabi helyett az X-Faktor negyedik mentora: Radics Gigi! ByeAlex örül a választásnak, és azt is elárulta, milyen élmények kötik Gigihez.

Tóth Gabi kiszállt az X-Faktorból, így keresni kellett a helyére egy új női mentort. Sok név szóba került, de végül Radics Gigire esett a csatorna választása. A Life.hu riportere, Domszky László kifaggatta ByeAlexet, hogy mi a véleménye az új mentorról. A zenész elmondta, az egyik legjobb magyar énekesnőnek tartja Gigit, így nagyon örül annak, hogy vele dolgozhat együtt. Ráadásul van már közös élményük is! ByeAlex elárulta, mit csináltak Radics Gigivel egy benzinkúton.

Kiss Ramóna vezeti az X-Faktort Istenes Bence helyett

Az ősszel induló X-Faktorban nem csak Tóth Gabi mentori helyét veszi át más, de Istenes Bence helyett is más áll majd hétről hétre a színpadra. Kiss Ramóna fogja vezetni a tehetségkutatót! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.