Liptai Claudia szerelme, Pataki Ádám a silány fagylaltok ellen harcol

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia fagylalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Ádám cukrászként fontosnak tartja, hogy minőségi édességet kapjanak az emberek. A nyári szezon sztárjáról, a fagyiról is ez a véleménye. Sok silány minőségűt árulnak, ez ellen venné fel a harcot Claudia szerelme.

A jó alapanyagoktól lesz egy édesség vagy bármilyen más étel igazán finom, de azért ki lehet játszani az ízlelőbimbókat.

Ízfokozóval, mesterséges színezékkel és egyéb adalékanyagokkal is el lehet érni némi ízt,

de azért az mégsem olyan. Pataki Ádám – aki már Claudia vőlegénye – is erre panaszkodik, hiszen rengeteg olyan hely van, ahol a fagylaltok talán soha nem is találkoztak sem gyümölccsel, sem tejtermékkel. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének vezetőségi tagjaként pedig feladatuknak tartja, hogy erre minimum felhívják a fogyasztók figyelmét.

Liptai Claudia szerelme, Pataki Ádám a silány fagylaltok ellen harcol Forrás: Instagram/Liptai Claudia

azt kommunikálom a vevőimnek, hogy nálunk a gyümölcsfagylaltban harminc százalék gyümölcs van, a csoki fagyiban valóban van csokoládé,

mondta a Ripostnak

például az albán fagyik azért olcsóbbak, mert a tejes eredetű összetevőket vízre és adalékanyagokra cserélik,

valamint a fagyit telenyomják levegővel, ezért tűnik olyan nagynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.