Rosario Dawson holtan talált rá az unokahúgára

Forrás: Barlow -
halál Rosario Dawson Sötét zsaruk 2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló események történtek a híres hollywoodi színésznővel: az unokahúgát találta meg holtan. 

Rosario Dawson a tengerparti házának lépcsőjén ment felfelé, amikor megpillantotta a mozdulatlanul fekvő unokahúgát. Azonnal mentőt hívott Vaneza Ines Vazquezhez, akit a kiérkező szakemberek többször is megpróbáltak újraéleszteni.

Rosario Dawson, Barlow Forrás: Barlow

Azonban a 26 éves lány teste semmire sem reagált. A szomorú eset a múlt héten csütörtökön történt, azóta pedig kiderült, hogy idegenkezűségről és kábítószerezésről biztosan nincs szó. Vaneza szervezete teljesen tiszta, és bántalmazásnak sincs nyoma.

A fiatal nő köztudottan magas vérnyomással és erős migrénes rohamokkal küzdött, de a halál pontos okát még nem tudták megállapítani. A híres színésznő egyelőre nem adott ki közleményt a tragédia kapcsán – írta meg a TMZ.

Gyászhír: elhunyt Robert Miles

Az elektronikus zenéjével híressé vált Robert Miles mindössze 47 éves volt, fiatalon hunyt el. A halála okát pontosan nem tudni, de az nyilvános, hogy valamilyen betegség állt a tragédia hátterében. Olvass tovább itt...

Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170428-igy-neznek-ki-a-szexi-hiressegek-hasonmasai.htmlEgyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. TV + SztárokOrigoBen Affleck rosszul néz ki - Friss fotók a sztárról!http://www.life.hu/sztarok/20170502-ben-affleck-rosszul-nez-ki.htmlBen Affleck a válás miatt lett alkoholista, ami alaposan tönkretette a sztárt. Hiába volt elvonón, egyelőre nem néz ki jobban, sőt! TV + Sztárok--Erotikus fotókat mutatott Exek Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-dia-szexi-es-erotikus-fotokat-mutatott.htmlUgyan már láthattuk meztelenkedni az Exek az Éden egykori sztárját, de ezúttal gyönyörű, erotikus képek kerültek napvilágra a fiatal lányról. TV + Sztárok--Radics Gigi került Tóth Gabi helyére az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-radics-gigi-az-uj-mentor-az-idei-x-faktorban.htmlVégre kiderült, ki lesz Tóth Gabi helyett a hamarosan újra induló idei X- Faktor női mentora. Ezt a feladatot nem más, mint Radics Gigi fogja betölteni...TV + Sztárok--A 90. Oscar-gálát is Jimmy Kimmel fogja vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170517-a-90-oscar-galat-is-jimmy-kimmel-fogja-vezetni.htmlHatalmas baki történt az Oscar-gálán, ennek ellenére sem a produceri gárdát, sem a műsorvezetőt nem cserélik le. Ismét Jimmy Kimmel lesz a házigazda.TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázó műsorvezető csillámporos fenekét riszáljahttp://www.life.hu/sztarok/20170517-megyeri-csilla-csillamporos-feneket-mutogatja.htmlMegyeri Csilla - vagy ahogy mindenki ismeri, a rusnyázós műsorvezető - életét az Édes Életben követhetik nyomon a nézők, ezúttal a fenekét tette közszemlére... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.