Gáspár Győző kommandó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzikére rászállt a hatóság, kommandósok lepték el az utcát, ahol lakik. A showman szomszédja meg is örökítette a megalázó jelenetet, íme, a fotó!

Hetek óta attól hangos a sajtó, hogy Győzike után adócsalás miatt nyomoznak. A showmantől elvittek nagyon sok értéket a hatóság emberei, a többi között azokat az aranyakat is, melyek nem is az ő tulajdonában vannak. Evelin örökölte őket a nagymamájától, ezt pedig papírral is tudják bizonyítani. Győzike persze ezt nem hagyja annyiban, harcolni fog a lánya tulajdonáért. A showman azt is megmutatta, milyen volt, amikor ellepték a kommandósok az utcájukat.

Győzike lakását ellepték a kommandósok

A szomszédja örökítette meg a megalázó pillanatokat, amelyet a showman a közösségi oldalán mutatott meg a rajongóinak. "

Köszönöm szépen, mintha egy igazi gyilkos lennék, vagy egy kemény bűnöző!

Ilyen még nem volt! Mindenki szexelt az Exek az Édenben villájában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170517-mindenki-szexelt-az-exek-az-edenben-villajaban-18.htmlAz Exek az Édenben villájában igencsak forró a hangulat, a szereplők nem bírnak egymással, egyre többször szexelnek. TV + SztárokOrigoAmanda Seyfried fedetlen mellekkel sétált: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170517-amanda-seyfried-melltarto-nelkul-mutatkozott.htmlHűha! Ezek aztán nem mindennapi fotók! Egész közelről pillanthattuk meg Amanda Seyfried melleit. TV + Sztárok--Csősz Boginak török férje miatt visszafogottan kell élniehttp://www.life.hu/sztarok/20170517-csosz-boginak-torok-ferje-miatt-visszafogottnak-kell-lennie.htmlMilliárdos üzletember felesége lett Csősz Bogi, aki ma már nem ugyanaz a lány, akit itthon megismerhettünk. Sokkal visszafogottabbá vált, nem élhet úgy, ahogy egykor. TV + SztárokOrigoNótár Mary retteg a magasságtól: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170517-notar-mary-nagyon-fel-a-repulestol.htmlA híres énekesnő egy televíziós interjúban mesélt a félelmeiről: bevallotta, hogy még a repülés gondolatától is retteg. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKiakadt Lerch István felesége, mert gyűjtést szervezett egy buzgó rajongóhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-kiakadt-lerch-istvan-felesege.htmlLerch István, a V'Moto-Rock billenytűse két agyvérzésen is átesett a közelmúlban. Egy aggódó rajongó pedig gyűjtést szervezett a Facebookon a zenész megsegítésére. TV + Sztárok--Gaál Noémit beválasztották a világ 24 legszexisebb időjósa közéhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-gaal-noemit-bevalasztottak-a-vilag-24-legdogosebb-idojosa-koze.htmlAz időjárás-előrejelzésre tapadt a férfiak szeme, amikor Gaál Noémi mondta el, hogy mi várható. Nem csoda, hogy beválasztották az időjóst a világ legszexisebbjei közé! Ott van a TOP24-ben! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.