Sarka Kata szerint szépségkirálynőnek lenni nem egy életcél

Forrás: Facebook -
Sarka Kata szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata szerint azok a lányok, akiknek a korona megnyerése a végső céljuk, semmit nem fognak elérni.

Évek óta rendezi Sarka Kata a Magyarország Szépe versenyt, és azt már elárulta, hogy ő maga nem indulna. De akkor mi a véleménye Katának azokról a lányokról, akik jelentkeznek? A műsorvezető elárulta, akik csak azért indulnak, hogy megnyerjék a koronát, de távlati céljaik nincsenek, nem fognak semmit elérni, mert szépségkirálynőnek lenni nem életcél.

Sarka Kata szerint a szépségkirálynőség nem lehet életcél Forrás: Facebok

"

Akinek ez a megálmodott út vége, az életcélja, az nem fog semmit elérni,

Borsnak

Sarka Kata a Magyarország Szépe indulóiról: ilyenek a lányok!

Sarka Kata akár egy büszke szülő, úgy nyilatkozott a Magyarország Szépe versenyen induló lányokról. Mindegyiküket dicsérte, de amikor rá került a sor, elbizonytalanodott, és bevallotta, hogy ő már nem tartja magát szépnek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Exek az édenben: Csaba távozott Bali szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-exek-az-edenben-csaba-tavozott-bali-szigeterol.htmlMár csak hatan vannak a Viasat3 műsorának végjátékában. Nemsokára eldől, melyik páros viszi el a főnyereményt. TV + Sztárok--Tóth Verát nem érdekli a családalapításhttp://www.life.hu/sztarok/20170519-toth-verat-most-nem-erdekli-a-csaladalapitas.htmlAmikor elhatározta, hogy lefogy, és gyomorműtétre vállalkozott Tóth Vera, nem hitte, hogy megváltozott külsejével még nehezebb lesz ismerkednie. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-demcsak-zsuzsa-az-mtva-nal-folytatja.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár... TV + SztárokOrigoSarka Kata nem engedné a kislányát szépségversenyrehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-sarka-kata-nem-engedne-gyermeket-szepsegversenyre.htmlSarka Kata a Magyarország Szépe versenyt rendezi, de ő maga nem indulna, sőt azt sem szeretné, ha a lánya, Noncsika egyszer jelentkezne. Azt is elárulta, miért. TV + SztárokOrigoSztárok, akik helyébe hasonmások léptekhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-sztarok-eltitkolt-hasonmasai.htmlBizonyos hírek szerint a legnagyobb sztárok közül is sokaknak van élő hasonmásuk, akikkel időnként könnyedén tudják helyettesíteni önmagukat: vagy azért mert már nem élnek, vagy azért, hogy egyszerre több funkciót tudjanak ellátni. TV + SztárokOrigoMárió, a harmonikás elvesztett kislányáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170518-mario-a-harmonikas-elvesztett-kislanyarol-nyilatkozott.htmlKoraszülötten jött a világra Márió, a harmonikás első házasságából született kislánya, csupán 17 napot élt. A zenész egyszer sem érinthette meg gyermekét, akinek elvesztését még most sem tudta feldolgozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.