Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera, akivel elképesztő fogyása óta nem lehet betelni, újabb csodaszép képet osztott meg a közösségi oldalán.

"Megyünk esküvőre:-)" - írta ki az Instagramjára Vera, majd pedig feltöltötte az alábbi fotót:

Megyünk esküvőre:-) #énleszekatanu #drbércesnekbekötikafejét :-) ‍⚖️

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

A posztból az is kiderül, hogy Vera, akitől a fogyása óta állítólag félnek a férfiak, tanúként lesz jelen a nagy eseményen. Követőinek persze elnyerte a tetszését a kép, és ezt meg is osztották az énekesnővel:

Köszönöm a gyönyörű ruhát a @sugarbirdofficial @sugarbirdhun -nak❤️ #wedding

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

"Ejnyedenagyonjól nézel ki!!!!"

"Gyönyörűség"

"Jajjj de gyonyoruseges vaaaaagy!!!!! Veraaaaaa magyarorszag szepe....mondhat barki barmit!!! Te vagy a legszebb!!!! Pusziii"

"Gyönyörű vagy újra és még mindíg ! ❤"

Kasszás Erzsinek adta a ruháit Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-kasszas-erzsinek-azaz-balazs-andinak-adta-ruhait-toth-vera.htmlTóth Vera nemrég 40 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, így a ruhái egy részét az egyik legjobb barátnőjének, Balázs Andreának, azaz Kasszás Erzsinek adta. A TV2 Mokkájában elmesélték, hogy hogyan zajlott a ruhák átadása. TV + Sztárok--Tóth Vera dekoltázsáról nem tudjuk levenni a szemünkethttp://www.life.hu/sztarok/20170513-toth-vera-dekoltazsa.htmlAz énekesnő nem szégyenlősködik, rengeteg fotózáson vesz részt, interjúkat ad és szexi képeket is posztol a fogyása után. Így tett most is.TV + SztárokOrigoTóth Vera csak úgy ragyog legfrissebb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170408-toth-vera-hazaert-los-angelesbol.htmlTóth Vera hazaért Los Angelesből, a posztolással azonban rajongói legnagyobb örömére nem áll le. TV + Sztárok--Kutyáival alszik Tóth Vera: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170407-alvo-kutyaival-posztolt-toth-vera.htmlElképesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Tóth Vera. Nem gondoltuk volna, hogy egyszer megtudjuk, kivel/ kikkel osztja meg az ágyát. TV + SztárokOrigoTóth Vera csak úgy ragyog legfrissebb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170408-toth-vera-hazaert-los-angelesbol.htmlTóth Vera hazaért Los Angelesből, a posztolással azonban rajongói legnagyobb örömére nem áll le. TV + Sztárok--Tóth Vera Amerikában énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20170320-toth-vera-los-angeles-egyik-ettermeben-ragadott-mikrofont.htmlTóth Vera jelenleg Amerikában tartózkodik baráti társaságával. Az utazásról természetesen folyamatosan beszámol közösségi oldalain. Innen tudjuk azt is, hogy a minap mikrofont ragadott egy étteremben: így nyűgözte le a közönséget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.