Hoppá! Többen is beszóltak Tóth Verának - Fotó!

esküvő fotó Tóth Vera beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera esküvői fotója megosztotta a sztár rajongóit a közösségi oldalán. Egyesek szerint gyönyörű, mások azonban nem így gondolják.

Már korábban megmutattuk azt a fotót, amelyet Tóth Vera egy esküvőről posztolt a közösségi oldalára, de most nem e körül megy a balhé, hanem egy másik kép miatt, amely szintén a lagzin készült.

Köszönöm a gyönyörű ruhát a @sugarbirdofficial @sugarbirdhun -nak❤️ #wedding

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Több mint 2000 kedvelést kapott, és rengeteg dicsérő komment is érkezett, de többen jelezték, hogy olyan, mintha Vera megint egy kicsit hízásnak indult volna. Más vélemények szerint pedig csak egyszerűen nem áll jól neki ez a szín, mert sápadtnak, élettelen tűnik tőle.

Olyan hozzászólás is érkezett, amely szerint Verának nem kellene mindent magára vennie, amit a kezébe adnak, mert vannak olyan szabású ruhák, amik nem állnak jól a teltebb lányoknak. Szerinted kinek van igaza?

Szerinted jól nézett ki Vera ebben a ruhában?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.