Elítélték azt a férfit, aki 900.000 eurót követelt Schumacher családjától

Forrás: Mercedes GP -
zsarolás Corinna Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy zsaróló 900.000 eurót követelt Michael Schumacher feleségétől, Corinnától. Azzal fenyegetőzött, hogy ha nem kapja meg a kért összeget, akkor baja esik a pilóta gyerekeinek.

A 25 éves zsaroló, Hüseyin B. e-mailben fenyegette meg Corinna Schumachert, de elkövette azt a hibát, hogy a saját bankszámláját adta meg a levélben. A rendőrség így pillanatok alatt lenyomozta a férfit.

Michael Schumacher feleségét megzsarolták Forrás: Mercedes GP

A család most megnyugodhat, a Reutlingeni bíróság a zsarolót mindössze 21 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte - írta meg a német Bild magazin.

Gundel Takács Gábor mégsem megy a TV2-höz?http://www.life.hu/sztarok/20170522-gundel-takacs-gabor-numuvee-tv2-nem-szerzodtek.htmlMa reggel adta hírül a Bors, hogy Gundel Takács Gábor a TV2 kéeprnyőjén tér vissz az Áll az alku című műsorral. Gundi és a műsorgyártó cég, a NuMuvee is cáfol.TV + Sztárok--Majka régen kategorizálta a nőket, akikkel dolga volthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-majka-kategorizalta-a-noket.htmlMajka nagy nőcsábász volt, mielőtt megismerte volna Hajnit. Azokban az időkben sokan megfordultak az ágyában, a műsorvezető pedig elmesélte, melyik nőtípus idegesítette a legjobban. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő megmutatta a párját: így csókolóztak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170522-mihalik-eniko-megmutatta-a-parjat.htmlMihalik Enikő eddig nem tárta a követői elé a magánéletét, de most végre megmutatta, ki élete párja. Instagram-oldalán tett közzé magukról egy romantikus fotót! TV + SztárokOrigoKourtney Kardashiannak új pasija van: Cannes-ban romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-kourtney-kardashiannak-uj-pasija-van.htmlKourtney Kardashian már régóta nincs együtt gyermekei apjával, most pedig végre megmutatta új párját is. Cannes-ben mutatkoztak együtt a sármos fiatalemberrel!TV + Sztárok--VV Soma ennyit költött a nyereményébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-vv-soma-ennyi-penzt-koltott-a-nyeremenyebol.htmlVV Soma nyerte meg a ValóVilág legutóbbi szériáját, 36 millióval lett gazdagabb. Havonta utalják a pénzt a számlájára és elárulta, mennyit költött eddig belőle.TV + SztárokOrigoHarry barátnője, Meghan Markle a templomban nem, de a bulin már ott lehetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-harry-herceg-baratnoje-csak-pippa-eskuvoi-bulijan-vehetett-reszt.htmlPippa Middleton esküvőjén sem II. Erzsébet sem Harry barátnője nem vett részt. Kiderült azonban, hogy Meghan Markle-t csak a templomból tiltották ki, de a bulin már részt vehetett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.