Három hónap után Cannes-ban látta újra férjét és szüleit Vajna Timi

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi Cannes család Andy Vajna szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi három hónapja nem látta férjét és szüleit. Most azonban eljött a várva várt pillanat, Cannes-ban egyesült a család.

Ahhoz, hogy Timi megszerezze az amerikai állampolgárságot évente 6 hónapot kell az országban tartózkodnia. Férjét és szüleit ezért csak ritkán látja. Most azonban mindenki Cannes-ba utazott: Timi, a szülei, és Andy is a francia városban tartózkodik. Itt adtak interjút a Blikknek.

Timi édesapja, Palácsik Zoltán elmesélte, hogy 21 éve voltak már Cannes-ban nyaralni, és lányát már akkor is elbűvölték a divatszalonok és a kirakatok. Vajna Timi szülei nem igazán kedvelik a nyilvánosságot. Fáj nekik, hogy sokan bántják a lányukat, sok az irigy, féltékeny ember, jobban örülnének, ha Timi evesebb fotót mutatna az életéből.

Vajna Timi élőben és Andy Vajna Cannes-ban 2016-ban Forrás: Facebook/Vajna Tímea

"Csak az a baj, hogy nagyon sokan bántják, sok az irigy, féltékeny ember. Ezt nekem elég nehéz feldolgozni, hozzászokni édesanyaként pedig lehetetlen. El is szoktam mondani Timinek, hogy jobban örülnék neki, ha sokkal kevesebb fotót posztolna" - mondja Erika, Timi édesanyja.

"Nagyon örülök, hogy Andy elenged, és bízik bennem. Nagyon szeretem őt, egyszerre vagyunk szerelmesek, és ugyanakkor nagyon tiszteljük egymást. A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett az előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek. Ez az egymás iránti szeretet legfelsőbb szintje" - mondta a lapnak Tímea, aki bevallotta, hogy a jótékonykodás és a divat mellett egyre jobban érdekli a filmezés is, nagy vágya, hogy egyszer egy szép, érzelmes kisfilmet készíthessen.

És hogy a mostani találkozás után mennyit kell várnia a házaspárnak a következő viszontlátásra?

"Timi a fesztivál után visszamegy Amerikába, majd megyek hozzá, ahogyan az időm engedi. A nyár második felét vagy Magyarországon, vagy valahol Európában, de mindenképpen együtt töltjük. Szorítunk a másik sikeréért, és minden élethelyzetben kitartunk a másik mellett" - nyilatkozta Andi Vajna.

Gundel Takács Gábor visszatér a TV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-all-az-alku-tv2-gundel-takacs-gabor.htmlRégóta megy a találgatás, hogy mikor és hol tér vissza a képernyőre Gundel Takács Gábor. A Bors információi szerint egy olyan műsorral jelentkezik újra, amit már egyszer sikerre vitt. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi és Sági Szilárd estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170521-sagi-szilard-es-volgyesi-gabi-estek-ki-a-a-nagy-duettbol.htmlJövő héten négyes döntő lesz a TV2 A Nagy Duett című műsorában, így talán annak a legszomorúbb a kiesés, aki az elődöntőben pottyan ki. TV + Sztárok--Stohl András elárulta: retteg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20170521-stohl-andras-bevallottan-fel-a-halaltol.htmlA sármos, életvidám színész most nem valami örömteli témában adott interjút: elárulta, mennyire fél a haláltól. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkának ma teljesül az álmahttp://www.life.hu/sztarok/20170521-hosszu-katinkanak-teljesul-az-alma.htmlKatinka a minap csúnyán leégett, de ez sem szegi a kedvét. TV + Sztárok--Hoppá! Liptai Claudia otthagyja a TV2http://www.life.hu/sztarok/20170521-liptai-claudia-otthagyja-a-tv2.htmlBréking! Liptai Claudia otthagyja a TV2-t. TV + SztárokOrigoVajna Timi egy luxusyacht előtt pózol: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170521-igy-pozol-vajna-timi-egy-fenyuzo-yacht-elott.htmlHűha! Vajna Timi ezúttal is egy 10 pontos fotót posztolt. Ez aztán a luxus! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.