Félmeztelenül pózolt Baronits Gábor - Fotó!

fotó félmeztelen Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotót villantott a közösségi oldalán Baronits Gábor. A követői imádják az új posztját.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a fiatal színész sok időt tölt edzéssel, sőt, néha már túlzásba is vitte a kondizást: volt időszak, mikor heti ötször testedzett, aminek következtében komoly egészségügyi gondjai lettek.

"Szétcsúsztak a csigolyáim meg a porckorongom, túlerőltettem magam. Folyamatosan játszottam a színházban, és mellette heti ötször edzettem, nem csoda, hogy végül felmondta a testem a szolgálatot" – mesélte Gábor.

Azonban a sok edzés nemcsak fájdalmat, hanem sikerélményt is jelent a 27 éves sztárnak: legújabb kiposztolt fotójától teljesen megőrültek a csajok. Ez nem meglepő, ugyanis a Jóban Rosszban egykori színésze meztelen felsőtesttel pózolt.

#hellonyar

Gabor Baronits (@gaborbaronits) által megosztott bejegyzés,

Baronits Gábornak meztelen képeket küldenek a rajongók

Baronits Gábor arról mesélt az életmódcsatornán, hogy bizony az ő rajongói között is akadnak olyanok, akik bármeddig képesek elmenni. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.