Gyurta Dani és Risztov Éva is elbúcsúzott edzőjüktől, Széles Sándortól

Forrás: Magyar Úszó Szövetség -
Gyurta Dániel Risztov Éva Széles Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvanegy éves korában távozott az élők sorából Széles Sándor, aki többek között Gyurta Dani edzője volt. A sportoló megható szavakkal búcsúzott tőle.

A mesteredző élete volt a medence, de sajnos már soha nem fog visszatérni. Hatvanegy éves korában elhunyt Széles Sándor, aki Gyurta Danit és Risztov Évát is olimpiai aranyhoz segítette. Széles Sándort még áprilisban szállították kórházba, ahol kómába esett.

Széles Sándor és Gyurta Dániel Forrás: Magyar Úszó Szövetség

A mentőben még magánál volt az edző, de sajnos utána már soha nem tért eszméletéhez. "Azt éreztem, Sanyi lelke sír, bánatában nyúlt újra a pohár után. Április 3-án aztán csúnyán elesett, betörte a koponyáját, kemény agyrázkódást kapott" - számolt be a Borsnak a történtekről barátja, Hornyák Viktor. Széles Sándor halála megrázta a sportolókat, természetesen legjobban Gyurta Danit és Risztov Évát. Mindketten elbúcsúztak az edzőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.