takarítás videó Kelemen Anna Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Kelemen Anna kisebb hisztit rendezett az Édes Élet műsorában, és kijelentette, hogy ő nem hajlandó takarítani. 

Kelemen Anna elárulta, hogy szépségszalont szeretne, éppen ezért ellátogatott egy szakemberhez, ahol megtanulhatja a szakma fortélyait. A szexi sztár azonban nem bizonyult szófogadó diáknak, ugyanis nem volt hajlandó ellátni a feladatait.

Annácska egyáltalán nem érti,

hogy a szalonban dolgozó hölgy, miért ragaszkodik annyira a takarításhoz és a fertőtlenítéshez. Pedig minden nő, aki már járt valaha ilyen helyen az tudja, hogy ennek a szakmának elengedhetetlen alapfeltétele a makulátlan tisztaság és a higiénia.

Kelemen Anna lefektette a szabályokat: szalontulajdonos akar lenni, nem takarítónő Forrás:Facebook

A 37 éves egykori playmate olyan jelenetet rendezett a szalonban, mintha legalábbis II. Erzsébetet kérték volna fel arra, hogy fertőtlenítsen néhány kozmetikai eszközt.

"Semmilyen dezinficiálásra hajlandó nem vagyok, mint már azt kifejtettem, hogy miért. Én nem értem, hogy te miért szereted ezt a szagot, de ízlésekkel nem fogok vitatkozni"

Ezek után úgy döntött, hogy az őt tanító hölgyre hagyja a takarítást, ő pedig inkább főz egy kávét, de a hölgy természetesen ezt már nem tudta szó nélkül hagyni...

Kelemen Anna így néz ki smink nélkül: Videó!

Kelemen Anna vesztére éppen akkor lépett be a TV2 stúdiójába smink nélkül, amikor Berki Krisztián ott forgatott az Édes Élet kameráival. Így pedig nem maradt titok, hogyan is néz ki a szőkeség valójában: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.