Meghalt Lisa Spoonauer színésznő

Forrás: Miramax Films -
Shop-stop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
44 éves korában meghalt Lisa Spoonauer színésznő - írja a People nyomán az Origó

Spoonauer mindössze kétszer bukkant fel a mozivásznon, de Kevin Smith egy New Jersey-i bolti eladó viszontagságos napját bemutató kultfilmjével, a fergeteges dumákkal teli Shop-stop-pal mégis helyet követelt magának a filmtörténetben.

Lisa Spoonauer a Shop-stop című filmben Forrás: Miramax Films

Kevin Smith egy Instagram-bejegyzésben búcsúzott el a színésznőtől: „Lisa messze a legtermészetesebb és leghitelesebb jelenség volt a szobában. Egyáltalán nem úgy beszélt, mint aki színészkedik, úgy mondta fel a forgatókönyv mondatait, mintha abban a pillanatban találná ki őket. Vagyis úgy, ahogy az emberek csinálják a való életben" - írta.

A Shop-stop után még az 1997-es Bartender-ben tűnt fel Lisa Spoonauer, majd egy éttermet vezetett, illetve rendezvényszervezőként dolgozott. Komoly betegségben szenvedett, de nem hozták nyilvánosságra, pontosan mi okozta a halálát.

Így szexelt az Exek Franciska és Tamás (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170524-igy-szexelt-az-exek-franciska-es-tamas-a-villaban.htmlMár csak öten vannak játékban az Exek az édenben fődíjáért. Milán - úgy tűnik - pár nélkül folytatja a játékot, Tamás és Franci összeszokott párosként, Norbi pedig - Zsuzsi távozása után - azonnal rámozdult Bernire.TV + SztárokOrigoHázasság első látásra - Ezért válik Lilian és Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170524-hazassag-elso-latasra-ezert-valik-lilian-es-balazs.htmlAz RTL Klub Reggelijében beszélt válásukról Lilian és Balázs. Elmondták, miért nem sikerült a házasságuk, és anno kamerák előtt miért mondtak igent. TV + SztárokOrigoVarga Viktor nem akar többé Magyarország celebje lennihttp://www.life.hu/sztarok/20170523-varga-viktor-nem-akar-tobbe-magyarorszag-celebje-lenni-a-muveszettel-ervenyesulne.htmlVarga Viktor arra az elhatározásra jutott, elengedi a rossz értelemben vett celebeskedést, és kizárólag zeneművészeti pályára állítja magát. Az énekes áprilisban új dallal és klippel tért vissza, a Nagy utazás Viktor személyes élményeire és élete utazásaira épült. Interjú. TV + SztárokOrigoKasszás Erzsinek adta a ruháit Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-kasszas-erzsinek-azaz-balazs-andinak-adta-ruhait-toth-vera.htmlTóth Vera nemrég 40 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, így a ruhái egy részét az egyik legjobb barátnőjének, Balázs Andreának, azaz Kasszás Erzsinek adta. A TV2 Mokkájában elmesélték, hogy hogyan zajlott a ruhák átadása. TV + Sztárok--Új külsővel és új dallal jelentkezett Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-olah-ibolya-uj-kulsovel-es-uj-dallal-jelentkezett.htmlA vad és lázadó Oláh Ibolya, úgy tűnik, egyre inkább megtalálja a helyét a világban. Legfrissebb fotói és új dala legalábbis ezt támasztják alá. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzombaton férjhez megy Pippa Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ma-megy-ferjhez-pippa-middleton.htmlFérjhez megy szombaton Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegnő húga. A 33 esztendős Pippa Middleton és 41 éves vőlegénye, James Matthews – aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként – tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.