Barbra Streisand terrorban tartotta homoszexuális gyermekét

Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kristin Callahan -
Barbra Streisand gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barbra Streisand tökéletes anyának és feleségnek tűnik, de ez csak a látszat. Azt állítják ugyanis a 75 éves színésznőről, hogy szinte egész életében terrorban tartotta gyerekét, és megtiltotta neki, hogy felvállalja a másságát.

Barbra Streisand mindent elkövetett azért, hogy családi élete rejtve maradjon. Többé-kevésbé sikerült is, de 50 éves pályafutása alatt csak kiszivárogtak dolgok a magánéletéről. A színésznő kívülről tökéletesnek tűnik, könnyed, szórakoztató feleségnek és gondoskodó anyának, de a valóság közel sem ilyen.

Barbra Sterisand terrorban tartotta fiát Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kristin Callahan

Bennfentesek szerint ugyanis Barbra Streisand anyaként korántsem volt kifogástalan. Első házasságából született gyermekét például terrorban tartotta olyannyira, hogy a férfi még most is tart tőle, pedig már elmúlt 50 éves. Kapcsolatukban a legnagyobb törést az okozta, hogy

a színésznő megtiltotta fiának, hogy felvállalja másságát.

Jason Gould pedig ettől mindig úgy érezte, az édesanyja szégyelli őt.

Barbra eleinte tajtékzott, aztán lehiggadt ugyan, de megtiltotta fiának, hogy a nyilvánosság előtt felvállalja a homoszexualitását"

Furcsán néz ki Barbra Streisand: Fotó

A kétszeres Oscar-díjas színésznőt a Tribeca Filmfesztiválon fotózták, a kinézetén pedig mindenki megdöbent. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.