Charlie még mindig gyászolja feleségét: 2 és fél éve hunyt el

Forrás: Lucza Detti Fotó/Facebook/Horváth Charlie hivatalos oldala -
feleség gyász Charlie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél év telt el azóta, hogy Charlie felesége hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, a zenész azonban máig nem tudja túltenni magát a veszteségen. A barátai aggódnak érte, szerintük az énekes csak árnyéka önmagának.

Charlie és felesége majdnem négy évtizedig voltak hűséges társak, nem csoda, hogy a zenész nem tudja magát túltenni az elvesztésén. Két és fél éve már, hogy a képzőművész Katalin hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából. Charlie aznap színpadra állt, rengeteg szeretetet kapott akkor a közönségétől, amire nagyobb szüksége volt, mint valaha. Azóta is ez élteti, mert felesége elvesztésén nem tudta magát túltenni.

Horváth Charlie még mindig gyászolja feleségét Forrás: Lucza Detti Fotó/Facebook/Horváth Charlie hivatalos oldala

"Amikor reggel felkelek, rögtön köszönök neki. Azt mondom, »Szervusz, drága Katikám!«, aztán az elveszített barátaimmal folytatom a sort. Ott van velem mindig, ahogy Somló Tamás is" - mondta a zenész a hot! Magazinnak. A barátai aggódnak is érte, szerintük a zenész már csak árnyéka egykori önmagának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.