Ganxsta Zolee lebukott: 25 évvel fiatalabb nőt szeret

Forrás: Fb / Ganxsta -
Ganxsta Zolee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról januárban a Life.hu beszámolt, Ganxsta Zolee már nem búslakodik, hiszen új párja van. Eddig nem sokat tudtunk a kilétéről, de most kiderült róla egy s más.

Korábban sokan aggódtak Ganxsta Zolee épségéért, miután egykori szerelmével véget ért a kapcsolatuk. A rapper kétségbeejtő posztokat osztott meg közösségi oldalán, de aztán a depressziós időszaknak vége lett, amikor új szerelem jelent meg az életében.

Ganxsta Zolee Forrás: Fb / Ganxsta

Az 51 éves zenésznek sikerült felállnia a padlóról, és nem sokkal később újra szerelmes lett. Ő maga féltve őrzi a magánéletét, kislánya azonban, a tízéves Zoé többször is elszólta magát Hajdú Péter műsorában. Így ha nem is szándékosan, de kitálalt apukája szerelmi életéről.

"Huszonhat éves" - árulta el a kislány a Frizbi vendégeként, és bár Ganxsta arra kérte Hajdút, hanyagolják ezt a témát, annyit azért elárult, hogy

a lányának bemutatta már új választottját, és az első pillanattól kezdve remekül kijönnek egymással.

Íme a Nemzet Szépe döntősei- Fotókon a szépségekhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-ok-a-nemzet-szepe-dontosei-foto.htmlKiválasztották a Nemzet Szépe 2017 szépségverseny 12 döntősét, akik június 17-én mérkőznek meg egymással... TV + Sztárok--Emily Ratajkowski félmeztelenül fetreng- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-emily-ratajkowski-felemzetlenul-fetreng-az-agyon-foto.htmlEmily Ratajkowski arról híres leginkább, hogy egyfolytában vetkőzik. Hol a tengerparton, hol a kádban, hol pedig a tükör előtt mutogatja magát, vagy éppen egyenesen a punciját. Ezúttal az ágyból lőtt egy szexi képet... TV + SztárokOrigoCsipa szerint a női agymenés teljesen elviselhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20170526-csipa-nem-birja-elviselni-a-noi-agymenest.htmlCsipa őszintén bevallotta a nőkről alkotott véleményét: nem bírja elviselni, sőt, időnként már szinte retteg a csajok hisztijétől. TV + Sztárok--Nacsa Olivér lesz Kasza Tibi tanúja az esküvőn http://www.life.hu/sztarok/20170526-kasza-tibi-eskuvojen-nacsa-oliver-lesz-a-tanu.htmlKasza Tibi és szerelme már készülődnek az esküvőre, és mostmár azt is tudjuk, hogy kik lesznek a pár esküvői tanúi. TV + Sztárok--Felesége próbálta megmenteni Chris Cornell életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170526-chris-cornellt-a-felesege-probalta-megmenteni.htmlA nemrég elhunyt zenész tragédiája újabb információkkal bővült: felesége mesélt eddig nem hallott részleteket. TV + Sztárok--Diplomás lett Mark Zuckerberg http://www.life.hu/sztarok/20170526-atvette-diplomajat-mark-zuckerberg.htmlÚgy tűnik, mostmár a Facebook feltalálójának szülei is megnyugodhatnak, ugyanis Mark Zuckerberg hivatalosan is diplomás ember lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.