Vitray Tamás miatt kellett távoznia Gundelnek

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gundel Takács Gundel Takács Gábor Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor 1983 óta oszlopos tagja a magyar televíziózásnak. Legyen az játékos vetélkedő vagy sportesemény, mindenben megállja a helyét. Ám volt idő, amikor a főnöke nem látta őt rátermettnek...

Annak idején, amikor Gundi a pályája elején volt, akkori főnöke, Vitray Tamás nem látott benne túl sok fantáziát. Gundel szerint csak kis feladatokat osztottak rá, amikor pedig megkérdezte a tévés legendát, miért nem bíz rá komolyabb munkát is, akkor ő a következőket válaszolta:

Gundel Takács Gábor Vitray miatt hagyta el annak idején az MTV-t Fotó: Polyak Attila - Origo

"Jeleztem, szeretnék továbblépni, de nem tudok, mire ő azt mondta, úgy látja, a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni, fájt" - mesélte Gundel, aki a '96-os olimpia előtt távozott az MTV sportosztályától az Eurosporthoz emiatt- írja a Blikk a Story4 TV Arckép című műsorából idézve.

"Ezt azóta sem beszéltük meg, sem ő nem keresett engem, sem én őt. De nincs bennem fullánk, mert az eltelt idő azt mutatja, talán abban igazam volt, nem biztos, hogy a képességeimnek megfelelő feladatokat láttam el akkor."

Mádai Vivien egy másik nővel tette próbára párja hűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170523-madai-vivien-pasijara-kuldott-egy-masik-not.htmlMádai Vivien őszintén vallott 20 éves kori tetteiről Várkonyi Andi műsorában. Nem semmi, amit tett... TV + SztárokOrigoPachmann Péter így vidítja fel kisfiát, Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-pacmann-peter-igy-viditja-fel-fiat.htmlPacmann Péter és kisfia, Balázs Ördög Nóra műsorában mutatkoztak be közösen. A TV2 sztárjáról érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVölgyesi Gabinak jót tett A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-volgyesi-gabi-lelazult-a-nagy-duett-alatt.htmlVölgyesi Gabi és Sági Szilárd nagy meglepetései voltak az idei A Nagy Duett című műsornak, ám a döntőig már nem jutottak el, az elődöntően tőlük búcsúztunk... TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a köztévéhez igazolt?- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-demcsak-zsuzsa-az-mtva-nal-folytatja.htmlMindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár... TV + SztárokOrigoKét év után szakított Amy Schumer és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-szakitott-amy-schumer.htmlA közelmúltban még szerlemesen turbékolt Amy Schumer és kedvese, Ben Hanisch, mostanra pedig a szakításuktól hangos a világsajtó... TV + Sztárok--Vezetés közben, ittasan ájult el David Hasselhoff lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170516-ittasan-vezetett-elajult-david-hasselhoff-lanya.htmlDavid Hasselhoffról tudjuk, hogy egy időben meggyűlt a baja az alkohollal, és azóta sem biztos, hogy kilábalt betegségéből. Ám ezúttal nem ő, hanem lánya ült ittasan a volánhoz. Le is tartóztatták... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.