Exek az édenben: kamerák előtt omlott össze Zsuzsi

Forrás: Viasat3 -
Exek Norbi Exek Zsuzsi Exek az Édenben Exek Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz órákon van túl az Exek az édenben egyik utolsó kiesője, Zsuzsi. Távozása után szerelme, Norbi, a villa jónőjével jött össze, amit később egy videófelvételen meg is kellett néznie. 

A lánynak persze már a műsor kezdetekor észre kellett volna vennie, hogy Norbi mindenki mással szívesebben van, mint vele. Zsuzsi érkezésekor éppen Diával kavart, később pedig Bernivel bújtak össze.

Exek Zsuzsi Forrás: Viasat3

Utóbbival akkor szembesült a lány, amikor az utolsó öt kiesőnek vissza kellett mennie a villába, hogy eldöntsék, a Norbi–Berni páros vagy Tomi–Franci kettőse nyerje-e meg a játékot. Kérdéses volt, Zsuzsi vajon kit támogat, ugyanis

a végső döntés előtti napon végig rettenetes lelkiállapotban volt, sírt, szitkozódott, felöntött a garatra, és kijelentette, soha akkora csalódás nem érte, mint amit Norbi okozott neki.

A végén mégis nekik adta a pénzt – de kijelentette, hogy azt nem Norbinak, hanem a fiú családjának szánja.

Így mulatott Saint-Tropez-ban Vajna Tímea http://www.life.hu/sztarok/20170527-igy-mulatott-saint-tropezben-vajna-timea.htmlHosszú idő után Saint-Tropez-ban találkozott újra Andy Vajna és Tímea. A fiatal feleség szemmel láthatóan jól érezte magát. Videóját több mint 13 ezren nézték meg. TV + Sztárok--A média tette tönkre Tóth Vera kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170527-a-media-tette-tonkre-toth-vera-kapcsolatat-mondta-el-a-ridikulben.htmlTóth Vera úgy érzi, a média, azaz konrétan a róla és exéről megjelent újságcikkek miatt ment tönkre kapcsolata. TV + SztárokOrigo200 forintért akár házhoz is megy Bea asszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-200-forintert-akar-hazhoz-is-megy-fozni-bea-asszony.htmlBeindult az üzlet a Gáspár családban, amióta Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP versenyt. Győző egyből meglátta az üzleti lehetőséget, és piacra dobta felesége tehetségét. TV + SztárokOrigoLezuhant a színpadról Verebély Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-lezuhant-a-szinpadrol-verebely-ivan-eloadas-kozben.htmlCentrál Színház My Fair Lady előadásának egyik jelenete közben az angol királynőt alakító Verebély Iván megbotlott és leesett a lépcsőről. TV + SztárokOrigoMeghalt Lisa Spoonauer színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-meghalt-lisa-spoonauer-szineszno-a-shop-stop-noi-foszereploje.html44 éves korában meghalt Lisa Spoonauer színésznő - írja a People nyomán az Origó TV + SztárokOrigoÍgy szexelt az Exek Franciska és Tamás (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170524-igy-szexelt-az-exek-franciska-es-tamas-a-villaban.htmlMár csak öten vannak játékban az Exek az édenben fődíjáért. Milán - úgy tűnik - pár nélkül folytatja a játékot, Tamás és Franci összeszokott párosként, Norbi pedig - Zsuzsi távozása után - azonnal rámozdult Bernire.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.