Gyönyörűek! Így festett az esküvőn Cserpes Laura és Gyurta Dani

Cserpes Laura Gyurta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos fotót tett közzé az egyik legszebb magyar álompár.

Cserpes Laura Instagram-oldalára került fel a fotó, ami egy esküvőn készült az énekesnőről, és párjáról, Gyurta Daniról:

Esküvőn #sokboldogságotazifjúpárnak

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

"Esküvőn #sokboldogságotazifjúpárnak" - írta ki Laura a fotó mellé.

Paudits Béla: "Megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek"http://www.life.hu/sztarok/20170528-paudits-bela-ongyilkos-akar-lenni.htmlA 67 éves magyar színművész évek óta anyagi problémákkal küzd, nyugdíja jóformán semmire sem elég, ráadásul az egészségi állapota is egyre csak romlik. TV + Sztárok--Egy szál fürdőruhában pózol Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-egy-szal-furdoruhaban-pozol-vajna-timi-cannes-ban.htmlNemrégiben azt a videót mutattuk meg nektek, ahol Vajna Tímea Saint Tropes-ban az asztalon táncol, és máris itt a következő felvétel: Cannes-ból. TV + Sztárok--Nyílt utcán esek egymásnak a Playboy-ikrek Kristina és Karissa Shannonhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-nyilt-utcan-esek-egymasnak-a-playboy-ikrek.htmlNem tudni, min kapott össze a szőke ikerpár. TV + SztárokOrigoBeyoncé hasát óriás henna díszítí: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170522-beyonce-tetovalast-csinaltatott-a-hasara.htmlNemsokára itt az idő, érkeznek Beyoncé ikrei. A sztáranyuka is már nagyon várja a nagy napot, a kicsik tiszteletére még egy óriási henna mintát is csináltatott a hasára. TV + SztárokOrigoMegmutatta új barátnőjét Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-megmutatta-uj-baratnojet-lindat-damu-roland.htmlIsmét halálosan szerelmes Damu Roland. Palácsik Vajna Tímea és az alkoholproblémákkal küzdő Edina után az új választottja Linda, akit a Facebookon mutatott be. TV + Sztárok--Telefonon szakítottak Ábel Anitávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-telefonon-szakitottak-abel-anita-szinesznovel.htmlA Nagy Duett népszerű párosának, Anitának és Emiliónak a produkciójukhoz fel kell idézniük egy olyan emléket, ami korábban bánatossá tette őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.