Emilio Ábel Anitához fűződő viszonyáról vallott

Forrás: TV2 -
Ábel Anita Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.

"Nagyon szeretem Anitát, olyan, mintha a testvérem lenne" - jelentette ki a Borsnak Emilio, aki a barátságon felül szinte már családtagnak érzi Ábel Anitát.

Emilio és Anita Forrás: TV2

"Nagyon szeretek Anitával együtt dolgozni, és hatalmas büszkeséggel áldom a nevét. Mondtam neki, hogy jöjjön át hozzánk, ha elkészült a lakás, főzök neki egy speciális Ábel Anita–Emilio vacsorát" - árulta el az énekes. "Anita olyan, mint én: humoros és vagány. Gazdagabb lettem, hogy megismerhettem. Több szempontból is egyek vagyunk, és olykor forradalmi pillanatokat élünk át együtt. Alkotunk. Forró lovon ülünk, és úgy gondolom, hogy ez nemcsak lelkileg meghatározó, de a produkcióinkban is visszaköszön.

Anita sem cáfolt rá a szép érzések gondolatára, sőt a lapnak elmondta, hogy mi az, amiért különösen közel áll hozzá a duettpartnere. "Hasonlítunk, bár bizonyos dolgokban máshogy gondolkozunk, ő magasabb lángon ég. Örülök, hogy együtt toljuk a műsorban a szekeret. Emilio egy nagyon vicces ember, hatalmas szívvel.

Szeretünk minden együtt eltöltött pillanatot."

Gyönyörűek! Így festett az esküvőn Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-cserpes-laura-es-gyurta-dani-az-eskuvon.htmlCsodálatos fotót tett közzé az egyik legszebb magyar álompár.TV + SztárokOrigoPaudits Béla: "Megfordult a fejemben, hogy öngyilkos leszek"http://www.life.hu/sztarok/20170528-paudits-bela-ongyilkos-akar-lenni.htmlA 67 éves magyar színművész évek óta anyagi problémákkal küzd, nyugdíja jóformán semmire sem elég, ráadásul az egészségi állapota is egyre csak romlik. TV + Sztárok--Egy szál fürdőruhában pózol Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-egy-szal-furdoruhaban-pozol-vajna-timi-cannes-ban.htmlNemrégiben azt a videót mutattuk meg nektek, ahol Vajna Tímea Saint Tropes-ban az asztalon táncol, és máris itt a következő felvétel: Cannes-ból. TV + Sztárok--Nyílt utcán esek egymásnak a Playboy-ikrek Kristina és Karissa Shannonhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-nyilt-utcan-esek-egymasnak-a-playboy-ikrek.htmlNem tudni, min kapott össze a szőke ikerpár. TV + SztárokOrigoBeyoncé hasát óriás henna díszítí: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170522-beyonce-tetovalast-csinaltatott-a-hasara.htmlNemsokára itt az idő, érkeznek Beyoncé ikrei. A sztáranyuka is már nagyon várja a nagy napot, a kicsik tiszteletére még egy óriási henna mintát is csináltatott a hasára. TV + SztárokOrigoTelefonon szakítottak Ábel Anitávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-telefonon-szakitottak-abel-anita-szinesznovel.htmlA Nagy Duett népszerű párosának, Anitának és Emiliónak a produkciójukhoz fel kell idézniük egy olyan emléket, ami korábban bánatossá tette őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.