Édesanyjuk életét mentették meg a Kardashian lányok - Videó!

Forrás: Instagram -
Kourtney Kardashian Khloe Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvétel került fel Khloé Kardashian közösségi oldalára. Így készültek fel a lányok az édesanyjuk megmentésére. Videó!

Khloé és Kourtney Kardashian egy égő házból mentették ki az édesanyjukat. Persze nem a valóságban, csak a Kardashian család életéről szóló valóságshow legújabb részében. A jelenetet Khloé tervelte ki, és elég hitelesre sikeredett. A házból hömpölygő füst pont olyan volt, mint a való életben.

Így festettek tűzoltóruhában a lányok Forrás: Instagram

A videón láthatjuk, ahogy a lányok felveszik a tűzoltó felszerelést, majd megismerkednek a különféle eszközökkel, és közben megkapják a szükséges felvilágosítást. Ezután pedig már nincs más hátra: indulhat az akció!

"Are these fireproof?" @kourtneykardash We're rescuing the damsel in distress @krisjenner tonight on #KUWTK

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Khloé Kardashian újra szerelmes: ő a szerencsés!

A 32 éves amerikai televíziós személyiség végre a nyilvánosság előtt is felvállalta a kapcsolatát, sőt több közös fotó is készült a párról.

"Are these fireproof?" @kourtneykardash We're rescuing the damsel in distress @krisjenner tonight on #KUWTK

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Katalin hercegné és Vilmos herceg házvezetőnője felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-katalin-es-vilmos-hazvezetonoje-felmondott.htmlHiába keresett szépen Sadie, úgy döntött nem dolgozik tovább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Felmondott, és semmi nem tudja megváltoztatni a döntését. Nagy bajban lesz a királyi pár nélküle! TV + Sztárok--Mennyire ismered Harry herceget? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-jol-ismered-harry-herceget-kviz.htmlHamarosan megkéri barátnője kezét Harry herceg, de tudod, hogy mi a hölgy neve? És arra emlékszel, hogy hová vezetett az ifjú Harry első külföldi útja? TV + SztárokOrigoPintér Tibor megharagudott Bochkor Gáborrahttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pinter-tibor-megharagudott-bochkorra.htmlPintér Tibor egyedülállóként aktívan ismerkedik, nem fél megkörnyékezni egyetlen nőt sem. Valaki azonban azt állította Bochkor Gáborék rádióműsorában, hogy a színész zaklatta őt. Pintér Tibor felháborodott a vád miatt és azért is, hogy Bocsiék ezt minden kérdés nélkül beolvasták. TV + SztárokOrigoHoppá! A bikinis Mihalik Enikő lábai között ott egy másik nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-mihalik-eniko-labai-kozott-ott-egy-masik-no.htmlKülönleges képet tett közzé közösségi oldalán Mihalik Enikő. TV + SztárokOrigoA szürke ötven árnyalata A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-a-szurke-otven-arnyalata-a-nagy-duettben.htmlJanicsák Veca és Simon Kornél produkciójának volt egy kis A szürke ötven árnyalatá-s beütése, vagyis igencsak szexisre sikeredett. TV + Sztárok--Hosszú Katinka ikerbabákat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-hosszu-katinka-lilivel-es-lalival-utazik.htmlHosszú Katinka, aki mostanában kórosan sovány, bemutatta különleges utitársait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.