Katalin hercegné és Vilmos herceg házvezetőnője felmondott

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson -
Katalin hercegné Vilmos herceg felmondás házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába keresett szépen Sadie, úgy döntött, nem dolgozik tovább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Felmondott, és semmi nem tudja megváltoztatni a döntését. Nagy bajban lesz a királyi pár nélküle! 

Sadie II. Erzsébet szobalányaként kezdte pályafutását, majd a norvég hercegi párnál dolgozott. Onnan csábította vissza őt Katalin és Vilmos, és a házvezetőnő akkor nagyon örült is a lehetőségnek, hiszen már öt éve Oslóban élt. Az öröm azonban eddig tartott. Sadie Rice ugyanis felmondott. Elhatározta, hogy hiába keres évente 35 ezer fontot, vagyis több mint 10 millió forintot, ő nem dolgozik tovább Katalinnak és Vilmosnak.

Katalin és Vilmos házvezetőnő nélkül maradt Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Azért döntött a kilépés mellett, mert már túlságosan nagy elvárásokat támasztottak felé, miközben a fizetése mit sem változott. Egyre többet kellett volna dolgoznia, olyan sokat, hogy élete sem lehetett volna a munkája mellett, és ezt már nem akarta a 35 éves nő.

Azt akarták, hogy töltsön minél több időt a Kensington-palotában, és a munkája folyamatosan nőtt.

mondta a The Sunnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.