Mádai Vivien érzelmeiről nyilatkozott: szerelemből szerelembe esett

Forrás: Fb / Mádai Vivien -
szerelem Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien bevallottan szerelmes típus, már óvodás korában elragadták az érzelmek. Persze évek óta már csak egyetlen egy férfi van, akibe szerelmes, előtte többször is átélte ezt a csodás érzést.

A Mokka műsorvezetője bevallottan szerelmes típus, az ő életéből nem hiányoztak a gyengéd érzelmek. Óvodás voltt, amikor először átélte a szerelmet, és a nagy csalódást is, de az élet szerencsére mindenért kárpótolta.

Mádai Vivien szerelmes típus Forrás: Fb / Mádai Vivien

Így az első szerelem nekem azonnal az első csalódás is volt"

Borsnakaki számára a férje az igazi
"Nekem Zoli az igazi! Ő egy csodalény. Nehéz velem együtt élni, de neki ez is megy! Csak remélni tudom, hogy kitart mellettem, és ő lesz az utolsó szerelmem is"

Gregor Bernadett attól fél, hogy nem kell majd senkinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-gregor-bernadett-felti-a-karrierjet.htmlA híres magyar színésznő komoly félelmekről számolt be. A legtöbb sztár ezt nem merné bevallani. TV + SztárokOrigoAz RTL Klub új csatornáján indul Nádai Anikó új műsora, az Anikó #Showhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-rtl-klub-uj-csatornajan-indul-nadai-aniko-uj-musora.htmlÚj csatornát indít a RTL Klub, méghozzá RTL Gold néven. Itt kap lehetőséget Nádai Anikó is, aki a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort fog vezetni, az Anikó #Show-t. TV + Sztárok--Édesanyjuk életét mentették meg a Kardashian lányok - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170529-edesanyjuk-eletet-mentettek-meg-a-kardashian-lanyok.htmlNem mindennapi felvétel került fel Khloé Kardashian közösségi oldalára. Így készültek fel a lányok az édesanyjuk megmentésére. Videó! TV + SztárokOrigoKatalin hercegné és Vilmos herceg házvezetőnője felmondotthttp://www.life.hu/sztarok/20170529-katalin-es-vilmos-hazvezetonoje-felmondott.htmlHiába keresett szépen Sadie, úgy döntött nem dolgozik tovább Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének. Felmondott, és semmi nem tudja megváltoztatni a döntését. Nagy bajban lesz a királyi pár nélküle! TV + Sztárok--Pintér Tibor megharagudott Bochkor Gáborrahttp://www.life.hu/sztarok/20170529-pinter-tibor-megharagudott-bochkorra.htmlPintér Tibor egyedülállóként aktívan ismerkedik, nem fél megkörnyékezni egyetlen nőt sem. Valaki azonban azt állította Bochkor Gáborék rádióműsorában, hogy a színész zaklatta őt. Pintér Tibor felháborodott a vád miatt, és azért is, hogy Bocsiék ezt minden kérdés nélkül beolvasták. TV + SztárokOrigoHoppá! A bikinis Mihalik Enikő lábai között ott egy másik nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-mihalik-eniko-labai-kozott-ott-egy-masik-no.htmlKülönleges képet tett közzé közösségi oldalán Mihalik Enikő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.