Pintér Tibor megharagudott Bochkor Gáborra

Forrás: RTLKlub -
rádió Pintér Tibor Bochkor Gábor zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor egyedülállóként aktívan ismerkedik, nem fél megkörnyékezni egyetlen nőt sem. Valaki azonban azt állította Bochkor Gáborék rádióműsorában, hogy a színész zaklatta őt. Pintér Tibor felháborodott a vád miatt, és azért is, hogy Bocsiék ezt minden kérdés nélkül beolvasták. 

Pintér Tibor egyedülálló férfiként szeret ismerkedni, megvan hozzá a kellő önbizalma is. Bochkor Gábornak és István Daninak ez jó témát adott reggeli rádióműsorukban, hosszasan elemezték a színész ismerkedési szokásait. Ezzel Pintér Tibornak nem is volt problémája egészen addig, amíg egy telefonáló történetét be nem olvasták. Az ismeretlen illető szerint Pintér Tibor a februári Story-gálán próbálta őt felszedni annak ellenére, hogy tudta, férjnél van.

A nevét nem vállaló hölgy azt mondta, a színész nem fogadott el nemet.

Pintér Tibor megharagudott Bochkorékra Forrás: RTLKlub
Hoppá! A bikinis Mihalik Enikő lábai között ott egy másik nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-mihalik-eniko-labai-kozott-ott-egy-masik-no.htmlKülönleges képet tett közzé közösségi oldalán Mihalik Enikő. TV + SztárokOrigoMennyire ismered Harry herceget? - kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170524-jol-ismered-harry-herceget-kviz.htmlHamarosan megkéri barátnője kezét Harry herceg, de tudod, hogy mi a hölgy neve? És arra emlékszel, hogy hová vezetett az ifjú Harry első külföldi útja? TV + SztárokOrigoA szürke ötven árnyalata A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170528-a-szurke-otven-arnyalata-a-nagy-duettben.htmlJanicsák Veca és Simon Kornél produkciójának volt egy kis A szürke ötven árnyalatá-s beütése, vagyis igencsak szexisre sikeredett. TV + Sztárok--Hódi Pamela bombaformában van az esküvő előtt http://www.life.hu/sztarok/20170528-hodi-pamela-bombaformaban-van.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint a sztármama egész hetes nyaralásra ment barátnőivel Törökországba. Így persze nem kellett sokat várni az első bikinis fotóra sem. TV + Sztárok--Emilio Ábel Anitához fűződő viszonyáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170528-emilio-abel-anitarol-vallott.htmlA páros a TV2 A Nagy Duett című műsorában hétről hétre bebizonyítja, mennyire egy húron pendülnek. Ez pedig olyannyira igaz, hogy a köztük lévő kapocs a verseny után sem fog szétválni, Emiliónak ugyanis már most nagy tervei vannak Anitával.TV + SztárokOrigoGyönyörűek! Így festett az esküvőn Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20170528-cserpes-laura-es-gyurta-dani-az-eskuvon.htmlCsodálatos fotót tett közzé az egyik legszebb magyar álompár.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.