Boyzone fiúbanda együttes turné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi információt közölt a Boyzone hivatalos Instagram oldala: az egykor sikeres együttes újból összeáll. 

A 90'-es évek közkedvelt fiúbandája már régóta nem készít új dalokat, és már egy ideje nem is hallottunk róluk, ám a hivatalos közösségi oldalukon nemrég óirási szenzációt közöltek:

újból összeáll a banda!

Jövőre lesz 25 éve, hogy útjára indították az együttest, így a 2018-as év turnézással fog telni. Azt is elárulták a fiúk, hogy új dalokkal készülnek a közönségüknek, vagyis aki ellátogatt egy koncertjükre, az nem kizárólag nosztalgikus élményekben vehet majd részt.

Ronan Keating és a srácok már alig várják, hogy újból berobbanjanak a köztudatba, kizárólag egy dolog miatt nem felhőtlen az örömük: a 2009-ben elhunyt zenésztársuk, Stephen Gately már nem lehet köztük.

Ronan Keating megmutatta kisbabáját: Fotó!

A Boyzone 40 éves sztárja egy meghitt családi fotót tett közzé az Instagram oldalán, amelyen a feleségét, és az újszülött csemetéjüket láthatjuk. Korábban is került már fel kép a kicsiről, ám az eddigiek közül egyiken sem lehetett még látni a kisbaba arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.